Hem > H > Har En Tendens?

Har en tendens?

tendens = nyhögtyska tendenz, av franska tendence, till latin tendere, spänna, sträcka, sträva (jämför pretendent, tender; urbesläktat med tänja); alltså egentligen: spänning, strävande.

Läs mer

Vad menas med ordet trångsynt?

Trångsynthet betyder i stort sett samma sak som inskränkthet. Kan fyndighet bli? Den som finner ett mineral på sin mark kan inte vara säker på att bli ägare till en eventuell mineralfyndighet. Det kan inträffa att en annan person eller företag har beviljats undersökningstillstånd, vilket ger ensamrätt till mineralundersökning av marken och företräde till eventuell fyndighet.

Folk frågar också vad menas med vittrar?

3. vittra, dialektord, skogsrå, skogssnuva, Broman o. 1730, blott hos folkminnesforskare och dylikt samt i sagostil o. poesi, till vätte (med den dialekt biformen vitter), med från nom. Därmed, hur man ska gå till väga? Synonymer till gå tillväga

  1. förfara, bete sig, göra.
  2. Användarnas bidrag. operera.

Med detta i åtanke, hur ska slacks sitta?

En midja runt naveln är fortfarande för många väl högt men istället för att låta byxorna vila på höften är ofta en midja ett par cm under naveln att rekommendera. Vilka skor passar till slacks? Det blir en snyggare siluett tycker jag. Vill man bära platta skor tex ballerina, sandaler eller slippers så är skinny varianten snyggast till tycker jag men som vi såg ovanför funkar även platta skor till baggy, ankelkorta byxor.

Har kraften korsord?

Synonymer till ha kraft till

  • orka.
  • Användarnas bidrag. förmå
Man kan också fråga kan tillfrågad korsord?

Svaret på denna fråga är att ja, man kan ställa kan ställde korsord?. Detta beror på att det att ställa en fråga i sig självt är en typ av korsord. Genom att ställa en fråga ger du i princip den person du frågar möjlighet att svara på den. I huvudsak ber du dem att lösa ett pussel.

Vad menas med övertygande?

När vi säger att någon är övertygande menar vi att han eller hon kan argumentera för något på ett bra sätt. De kan presentera sina argument på ett sätt som är logiskt och lätt att följa, och de kan förutse och bemöta eventuella invändningar som deras publik kan ha.

By Mensch Barillo

Varför kommer inte alla sms fram? :: Vad använder man Slack till?
Användbara länkar