Hem > K > Kan Man Se Vem Som Sökt En På Ratsit?

Kan man se vem som sökt en på Ratsit?

Mest eftersökta personer på Ratsit.se

Här presenterar vi listor på de mest eftersökta personerna i Sverige och på kommunnivå.

Läs mer

Hur blir man dold på Ratsit?

På Ratsit är det bara möjligt att ta bort sina uppgifter från den öppna sökmotorn. Det innebär att uppgifterna inte kommer att synas för personer som inte är inloggade. För att göra detta mailar du till [email protected] eller tar kontakt via formuläret på hemsidan. På motsvarande sätt, hur kan ratsit vara lagligt? Webbplatserna ratsit.se och merinfo.se lämnar ut ekonomisk information om privatpersoner på ett sätt som strider mot kreditupplysningslagen, konstaterar Integritetsskyddsmyndigheten. Kreditupplysningar får bara lämnas ut om den som begär upplysningen har ett så kallat legitimt behov.

Är Ratsit säkert?

Ett bluffföretag. Ett bluffföretag. Betalning för en tjänst fungerade men någon information över det jag begärde uteblev. Kan man se vem som sökt på mig på hitta? Privatpersoner har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter vi behandlar. De personuppgifter vi har registrerat om dig är de personuppgifter som finns publicerade på www.hitta.se samt ditt personnummer och i förekommande fall e-postadress.

Vem tjänar mest i din kommun Ratsit?

NrNamnCivilstånd
1Seval Olsson (44)2018
KommunHåbo CivilståndGift BolagsegagemangNej Antal visningar2018 Lön (anonymt)Kolla lön
2Nyamko Sabuni (53)1896
KommunTäby CivilståndEj gift BolagsegagemangJa Antal visningar1896 Lön (anonymt)Kolla lön
Därmed, hur gör man för att inte synas på mrkoll? Jag vill inte att mitt telefonnummer syns i Mrkoll

Om ett nummer har listats som du inte vill ha synligt så kan du själv dölja det med hjälp av BankID. Tänk på att ditt nummer kan listas hos andra söktjänster, varför vi rekommenderar dig att även begära att få det dolt hos din operatör där det har sitt ursprung.

Hur gör man för att få skyddad identitet?

Du ansöker om sekretessmarkering hos Skatteverket. Har du frågor ska du kontakta ditt lokala skattekontor. För att få en sekretessmarkering bör du ha ett intyg från till exempel polisen (kopia på polisanmälan) eller Socialtjänsten. Hur gör man för att inte synas på Merinfo?

Det bästa sättet att inte synas på Merinfo är att inte ha någon lista på Merinfo. Om du har en notering på Merinfo och vill ta bort den kan du kontakta Merinfo och be dem ta bort din notering.

Hur mycket tjänar privatperson?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom det finns många olika faktorer som kan påverka inkomsterna, t.ex. erfarenhet, utbildning, bransch och geografiskt läge. Enligt U.S. Bureau of Labor Statistics var dock medianårslönen för alla arbetstagare 51 960 dollar 2019. Detta innebär att hälften av arbetstagarna tjänade mindre än detta belopp och hälften tjänade mer.

By Dugaid Aviles

Vem kan se IP-adress? :: Finns postgiro kvar?
Användbara länkar