Hem > V > Vad Har Jag Sökt På?

Vad har jag sökt på?

Du behöver ett sådant konto för att använda till exempel Gmail och Androidtelefoner. Men du kan enkelt ta reda på vad Google vet om dig. På sidan ”Min aktivitet” sammanställs allt; vad du har sökt efter, vilka videor du har tittat på, var du har använt gps:en och mycket mer.

Läs mer

Vad kan man se på routern?

– Routers (både via kabel och wifi) kan ha funktioner för att logga vilka domäner/sidor som besöks. En router är en nätverksenhet som används för internetuppkoppling och kan koppla samma flera datorer. Folk frågar också hur hittar jag ip-adressen till min router? Skriv in ipconfig och tryck på Retur-tangenten. Bläddra genom fönstret för "Default Gateway". Det numeriska värdet av till höger är IP-adressen för din router.

Följaktligen, hur länge sparas din historik?

Den som stänger av webbhistoriken får sin data anonymiserad efter 18 månader, men den kan fortfarande sparas och användas internt av Google. Vad händer om man rensar webbhistorik? Om du raderar webbhistoriken gäller detta på alla enheter där du har aktiverat synkronisering och loggat in i Chrome. Du kan även inaktivera vyn Sökningar i historiken om du vill. Du kan även ta bort sökhistoriken på Google från kontot för sig.

Hur säker är en router?

Routrar som säljs idag är förinställda på wpa eller wpa2. Karl Emil Nikka rekommendera alla att byta till wpa2 eller wpa3 som är säkrast, även om wpa också är okej att använda. – Har man en äldre router kan den vara inställd på wep och då är det viktigt att ändra, säger han. Hur skyddar jag mitt nätverk? Här är några enkla åtgärder du kan vidta för att skydda ditt trådlösa nätverk och din router:

  1. Undvik att använda det förinställda lösenordet.
  2. Låt inte din trådlösa enhet basunera ut sin existens.
  3. Ändra enhetens SSID-namn.
  4. Kryptera dina data.
  5. Skydda dig mot skadlig programvara och internetattacker.

Med hänsyn till detta, hur säkert är wi-fi?

Därför är det inte är säkert att använda offentliga WiFi-nätverk. Våra enheter är kanske som mest sårbara när de är anslutna till en offentlig hotspot. Detta beror på att din enhet och trafik är sårbara för ägaren av nätverket och i vissa fall även för andra som är anslutna till samma nätverk. Dessutom, hur får man fram historik?

Det finns olika sätt att få tillgång till historiken i en webbläsare. En metod är att gå till menyn Historik i webbläsaren. Där kan du välja att visa senaste historiken, historiken från idag eller all historik.

Kan man se historik på en iPad?

Det går att se historik på en iPad. För att göra detta, gå till Inställningar > Safari > Historik. Där kommer du att se en lista över de webbsidor som du har besökt.

By Rubio Breidenbach

Har jag Java på min dator? :: Kan man se historiken på routern?
Användbara länkar