Hem > V > Vilka Böcker Finns På Legimus?

Vilka böcker finns på Legimus?

Garanterat bra böcker

  • Öppen (2019) en självbiografi.
  • Röd hungersnöd (2019) Stalins krig mot Ukraina.
  • Barnet (2019) en sonettkrans.
  • Den liderliga häxan (2020) Häxhammaren och de svenska häxprocesserna.
  • De omusikaliska (2020) Av: Bryngelsson, Peter.
  • En amerikansk epidemi (2019)
  • Helt seriöst (2019)
  • Hästpojkarna (2019)

Läs mer

Folk frågar också hur blir man inläsare av böcker?

Är du intresserad att jobba som ljudboksuppläsare har du möjlighet att skicka in en audition till oss här på vår webbplats, voiceify.se. Vi är ständigt på jakt efter nya berättarröster och tar emot auditions löpande. Kontakta oss gärna för mer information eller läs vidare här på vår webbplats. Med tanke på detta, vad är det för skillnad på talböcker och ljudböcker? Skillnaden mellan en ljudbok och en talbok är både teknisk och juridisk. En talbok är avsedd för personer med permanent eller tillfällig funktionsnedsättning som gör att man inte kan ta del av en tryckt bok. Talboken produceras med offentliga medel och i enlighet med §17 upphovsrättslagen.

Dessutom, vart kan man lyssna på böcker gratis?

Vart kan jag lyssna på ljudböcker gratis? Du kan lyssna på ljudböcker gratis hos Storytel, Nextory, BookBeat och Bokus Play. Alla apparna erbjuder en kostnadsfri prova-på-period. Om du inte vill fortsätta som betalande kund behöver du avsluta ditt abonnemang innan gratis-perioden är över. Och därefter, vilken läsplatta är bäst? bästaläsplattan

  • Kobo Clara HD - BÄST I TEST LÄSPLATTA. Med det mesta du behöver.
  • Kobo Libra 2 - BÄSTA PREMIUMVAL.
  • Kobo Libra H2O.
  • Kobo Sage.

Följaktligen, vad är talböcker och hur får man tag på dem?

Alla som har svårt att läsa får låna talböcker. Om du t ex har en synnedsättning eller läs- och skrivsvårigheter. Ditt bibliotek hjälper dig igång! Visar dig var talböckerna står. Och hur du laddar ner talböcker till en app. Med hänsyn till detta, hur fungerar talböcker? En talbok går att läsa på många sätt. Det finns läsprogram för dator, appar för mobiltelefon och surfplattor samt talboksspelare. Det går också att använda mp3-spelare.

Varför ljudbok?

Ljudboken frigör med andra ord även ögonen, så att de kan ägna sig åt något annat, och är därför ett populärt tidsfördriv för många medan de diskar, städar, kör bil, cyklar, tränar eller gör hundra andra saker. Med hänsyn till detta, hur får man legimus?

Det finns några sätt att få legimus:
1. Man kan hitta en vild legimus och tämja den.
2. Man kan köpa en legimus från en seriös uppfödare.
3. Man kan adoptera en legimus från en räddningsorganisation.

Hur många böcker har Legimus?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan, eftersom antalet böcker i Legimus-biblioteket ständigt förändras. I juni 2020 fanns det dock över 2 500 titlar i katalogen på Legimus webbplats.

By Torrin

När kom yttrandefrihetsgrundlagen i Sverige? :: Vad innebär det att skaffa en domän?
Användbara länkar