Hem > r > Är Det Gratis Att Ringa Med Facetime Utomlands?

Är det gratis att ringa med FaceTime utomlands?

Facetime är gratis att använda men det behövs ett Apple-ID för att kunna använda tjänsten. All kommunikation sker över datanätet, vilket betyder att du inte betalar per minut eller per skickat meddelande, utan kan ringa och skicka meddelanden utan kostnad.

Läs mer

Kan man Facetima flera stycken?

Har du en Iphone eller Ipad med uppdaterat operativsystem kan du enkelt ringa gruppsamtal via FaceTime. Läs hur du gör här. För att använda FaceTime behöver du vara ansluten till internet. Har du en Android-telefon går det också bra att genomföra gruppsamtal med upp till sex personer. Hur ringer man gratis utomlands? Så ringer du gratis

  1. Skype. Skype har funnits sedan 2003 och ägs av Microsoft.
  2. Rebtel. Det svenska bolaget Rebtel specialiserar sig på samtalstjänster.
  3. Viber. Du ringer kostnadsfritt till alla Viberanvändare.
  4. FaceTime.
  5. Messenger.
  6. WhatsApp.
  7. Kik.

Är Messenger gratis utomlands?

Kan jag ringa gratis utomlands? Med samtalsappar som Whatsapp, Messenger och Facetime kan du ringa gratis till någon oavsett vilket land du eller personen du ringer befinner sig i. Med detta i åtanke, kan man prata facetime med någon utomlands? FaceTime och ljudsamtal med FaceTime finns kanske inte tillgängligt för alla länder, regioner eller operatörer. FaceTime är inte tillgängligt eller visas kanske inte på enheter som är köpta i Saudiarabien, Pakistan och Förenade Arabemiraten, inklusive Dubai.

Hur mycket kostar det att ringa utomlands?

Det kostar inget extra att ringa inom EU och EES på utlandsresan. Om din operatör låter dig använda ditt abonnemang eller kontantkort utomlands kan du ringa med det till samma kostnad som hemma inom EU- och EES-länder. Det är lagstadgat i EU:s roamingregler från 2017. Vad kan man göra när man pratar FaceTime med någon? 10 saker man kan göra med sina kompisar över videosamtal

  • Spela spel.
  • Quiz via Kahoot.
  • Kolla serier eller film ihop.
  • Äta frukost och göra melodikrysset ihop på lördagsmorgnar kl 10.
  • Bokklubb!
  • Högläsning.
  • Årsresumé.
  • Julpyssla eller ha rimstuga.

Och en annan fråga, hur ringer man upp flera på facetime?

Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet. Med tanke på detta, hur många kan man ringa samtidigt?

Det korta svaret är att du kan ringa hur många personer som helst samtidigt, men det finns vissa tekniska begränsningar.
Den första är att din telefon bara kan hantera ett visst antal samtalsdeltagare samtidigt. Detta är vanligtvis omkring 3-4 personer, men kan variera beroende på din telefon.
Den andra är att din operatör kan begränsa antalet personer som du kan ringa samtidigt. Detta görs vanligtvis för att förhindra att folk använder sig av tjänster för uppringningsspamming.
Kort sagt kan du ringa så många personer som du vill samtidigt, men det finns vissa tekniska begränsningar som kan begränsa antalet personer du kan ringa.

Hur mycket kostar det att ta emot samtal från utlandet?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det kan variera beroende på vilket land du ringer från, din telefonleverantör och om du har en internationell samtalsplan eller inte. Generellt sett kan det dock vara ganska dyrt att ringa till utlandet om du inte har ett internationellt samtalsabonnemang. Till exempel tar AT&T ut 1,29 dollar per minut för samtal till Kina, medan Verizon tar ut 2,99 dollar per minut.

By Brittani Ku

Hur ringer man till en svensk mobil i utlandet? :: Kan man använda en telefon utan simkort?
Användbara länkar