Hem > V > Vad Betyder Mo?

Vad betyder Mo?

Mo är enligt äldre svensk terminologi en jordart som har en partikelstorlek på mellan 0,2 och 0,02 mm i diameter och ligger storleksmässigt mellan sand och mjäla. Mo indelas ibland i finmo (0,02-0,06 mm) och grovmo (0,06-0,2 mm).

Läs mer

Dessutom, Är gemen typ?

Betydelse: Ytterst dålig och föraktlig. Betydelse: Säges om en menniska, som harett ytterst förhatligt utseende, med prärgeln af en nedrig själ. Betydelse: Liktydigt med Ringa, är likaledes föga brukligt, utom i vissa uttryck, till exempel: gemene man, gemen soldat. Är Mön korsord? Betydelse: Flicka, som lefver i fullkomlig kyskhet.

Är Mon synonym?

Mo kan bland annat beskrivas som "sandig eller grusig, torr slättmark, vanligen bevuxen med tall och ljung; (även utvidgat) utan nämnvärd växtlighet (hed)". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av mo samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Och därefter, vad växer på en mo? Lundartad mo

Trädskiktet domineras i allmänhet av gran, men det kan också vara vårtbjörk eller ibland tall. Hägg, rönn, sälg, al och asp kan här bli trädformiga. På marken växer framför allt olika arter av mossor tillsammans med örter som harsyra och blåbär.

Dessutom, vad heter mo i plural?

Böjningar av moSingularPlural
utrumObestämdBestämd
Nominativmomoarna
Genitivmosmoarnas
Vad betyder ordet uppmana? Betydelse: Yrkande, att en person förrättar, fullgör något. Betydelse: [verb] Egentligen föra vilse, på orätt väg; figurativt: leda i villfarelse.

Och därefter, Är vass och kvick?

Betydelse: Ganska skyndsam; som mycket fort gör, uträttar något. Kan äfven, likasom de föregående, användas om sak. Vad är en Lakun?

En Lakun är en liten, naturlig fördjupning i jordytan som vanligtvis innehåller vatten. Dessa sänkor finns över hela världen och varierar i storlek. Vissa Lakuns kan vara så små som en pöl, medan andra kan vara stora nog att rymma en sjö.

Dessutom, Är beroende av synonym?

Svaret på denna fråga är att det beror på synonymen. Om synonymen är ett ord som är vanligt förekommande är det troligt att synonymen också är vanligt förekommande. Om synonymen däremot är en synonym för ett ord som inte är vanligt förekommande, är det möjligt att synonymen inte är lika vanligt förekommande.

By Gorlin

Är mör korsord? :: Hur kan man få Minecraft gratis?
Användbara länkar