Hem > H > Hur Fungerar Pages På Mac?

Hur fungerar Pages på Mac?

Pages Användarhandbok

  1. Kom igång med en mall. Alla dokument utgår från en mall som du använder som startpunkt.
  2. Lägga till bilder, former, tabeller med mera. Lägg till objekt som tabeller, diagram, former och medier (bilder, ljud och video) i dokumentet.
  3. Anpassa varje detalj.
  4. Bli utgivare.
  5. Samarbeta i realtid.

Läs mer

Vad motsvarar Word på Mac?

Apples Pages är ordbehandlaren som följer med Macen. Word är giganten många köper eller prenumererar på av gammal vana. Samtidigt finns intressanta alternativ, som Ulysses. Varför fungerar inte Pages? Du behöver ladda ner den version av Pages du hade. Kolla under "Köpt" i App Store. Det kan ju vara det som hon har försökt med, men att hon hade ett nyare OS pålagt på datorn som försvann när hårddisken formaterades och datorn fick fabriks OS vilket då gjorde att program som kräver nyare OS inte längre kan hämtas.

Man kan också fråga hur skriver man ett dokument på en mac?

Skapa och arbeta med dokument på datorn

  1. Öppna en app som du kan skapa dokument i på datorn. Du kan till exempel öppna Textredigerare om du vill skapa ett textdokument, RTF-dokument eller ett HTML-dokument.
  2. Klicka på Nytt dokument i dialogrutan Öppna, eller välj Arkiv > Nytt.
Hur använder man Pages? Du kan använda Pages till att skapa vilken typ av dokument du vill, från ett enkelt ordbehandlingsdokument som består av i huvudsak text, till ett sidlayoutdokument med grafik, intressanta typsnittslösningar med mera. När du skapar ett dokument börjar du alltid med en mall och ändrar den sedan hur du vill.

Man kan också fråga varför kan jag inte öppna dokument på pages?

Öppna ett befintligt dokument i Pages

Om dokumentet du vill öppna inte visas kan du prova att söka efter det. Du kan också bläddra bland senaste dokument eller efter en annan plats genom att trycka på länken i det övre vänstra hörnet. Läs mer i Söka efter ett dokument. överst på skärmen.
Med hänsyn till detta, vad heter skrivprogrammet på mac? Skrivprogram finns det många av till Mac... Pages är gratis för nya datorer (med Mavericks-systemet) och det fungerar, även om jag tycker bättre om layouten på den tidigare versionen. Keynote och Numbers är också gratis för nya datorer med Mavericks, så med Pages kan de ersätta MS Office med Word, Excel och PowerPoint.

Är Pages gratis?

Apple har nu i dagarna gjort sitt kontorsprogrampaket iWork helt gratis för Mac-datorer. Programpaketet innehåller programmen Pages (ordbehandling), Numbers (kalkylark) och Keynote (presentationsblad). Kan inte ladda ner Pages?

Om du har problem med att ladda ner appen Pages finns det några saker du kan prova. För det första ska du se till att du har en stark internetanslutning. Om du använder ett mobilnätverk kan du försöka ansluta till ett Wi-Fi-nätverk. Försök sedan att starta om enheten och försöka igen. Om det inte fungerar kan du försöka radera och installera om appen.

Hur delar man en keynote?

Det bästa sättet att dela en keynote är att använda en fildelningstjänst som Google Drive eller Dropbox. På så sätt kan du dela filen med vem du vill och de kan se den på sin egen enhet.

By Babby Nirvat

Hur skriver man ut en PDF fil på Mac? :: Hur öppnar man en PSD fil?
Användbara länkar