Hem > r > Är Det Som Skvallrar Korsord?

Är det som skvallrar korsord?

Synonymer till skvallra

  • förtala, baktala, sladdra, bakdanta, sprida rykten, gå med skvaller, tala illa om; tjalla, ange, gola, tipsa; förråda, avslöja, röja, vittna om. motsatsord. tala väl om, berömma; tiga, hemlighålla.
  • Användarnas bidrag. läcka, tassla, tissla.

Läs mer

Är besatt korsord?

Synonymer till besatt

  • styrd, behärskad, helt uppfylld; ockuperad, intagen. galen, vanvettig, tokig, rabiat. motsatsord. oengagerad, fri, ledig. normal, frisk.
  • Användarnas bidrag. fixerad, manisk, fanatisk, biten, förhäxad.
Man kan också fråga Är den udda korsord? Synonymer till udda
  • ej delbar med två, ojämn; låta udda vara jämnt låta passera, överse med. omaka, enstaka; avvikande, underlig, särpräglad, originell, egen, ovanlig, annorlunda. motsatsord. jämn, delbar. i par; vanlig.
  • Användarnas bidrag. apart, konstig, säregen, sär, bisarr, märklig, onormal, unik, egendomlig, olika,

Vad menas med Missunnsam?

Missunnsam betyder ungefär detsamma som avundsjuk. Vad betyder det att bli relegerad? Ordet relegera är en synonym till stänga av och förvisa och kan bland annat beskrivas som "stänger av från skola". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av relegera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder ordet justera?

En justering innebär att det fortfarande är en tolkningsfråga för rättssystemet om den handhållna mobiltelefonen är en trafikfara eller inte. Följaktligen, vad betyder fack? fack i ordbok från 1870

Betydelse: (Tyska: fach), brukas stundom bildligt för Yrke.

Vad betyder vegetabilier?

Grönsaker, även benämnt vegetabilier, är en grupp livsmedel med ursprung i växtriket. Vildsvin är allätare men 90 procent av deras föda består av vegetabilier. Med hänsyn till detta, vad är en nabb?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga. En nabb är i allmänhet ett litet, platt, runt föremål som används som en markör eller symbol i olika spel och aktiviteter. I vissa fall kan det också användas som en valutaenhet.

Därefter, vad är en gliring?

En gliring är en fyrsidig polygon med två par parallella sidor.

By Knitter

När är en källa beroende? :: Hur koppla in övervakningskamera?
Användbara länkar