Hem > K > Kan Inte Komma In På Mitt Facebook-Konto?

Kan inte komma in på mitt Facebook-konto?

Jag kan inte logga in på Facebook.

Gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Använd en dator eller mobiltelefon som du har använt tidigare för att logga in på ditt Facebook-konto. Sök efter det konto som du vill återställa. Du kan söka efter ditt konto per namn, e-postadress eller telefonnummer.

Läs mer

Hur vet man om man är kapad på Facebook?

De vanligaste kännetecknen på att du blivit hackad är: Din e-postadress eller ditt lösenord har ändrats. Ditt namn eller födelsedatum har ändrats. Vänförfrågningar har skickats till personer du inte känner. Vill ha Gamla Facebook?

Växla till klassiska sidor

  1. Öppna din nya sida.
  2. Klicka på och välj Växla till den klassiska sidupplevelsen i menyn bredvid Redigera sida.
  3. Följ flödet och välj Fortsätt.

Kan inte identifiera mig på Facebook?

Logga in på Facebook och följ anvisningarna för att bekräfta din identitet. Om du inte kommer ihåg ditt Facebook-lösenord kan du begära ett nytt lösenord. Du kan välja att bekräfta din identitet på följande sätt: Identifiera vänner utifrån deras taggade foton. Varför kan man inte kontakta Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra till botten av sidan och välj Rapportera ett problem. Välj den Facebook-produkt som du har problem med. Beskriv problemet i textrutan och ange även vad du höll på med när problemet uppstod.

Kan inte logga in på Facebook Sessionen har gått ut?

Du kan ha lämnat din Facebook-session öppen på någon annan enhet eller någon kan ha hackat ditt konto och är redan inloggad från en plats som du inte känner igen. Det finns ett enkelt sätt att kolla vilka enheter som är anslutna till ditt konto och att logga ut misstänkta på distans. Hur länge kan man bli avstängd från Facebook? Har man otur kan kontot på Facebook eller Google helt sonika och plötsligt stängas av en dag. Det kan räcka med att en datoralgoritm bedömer en bild eller en konversation som "omoralisk".

Hur komma in på Facebook?

Gå till m.facebook.com i mobilwebbläsaren. Ange något av följande: E-post: Du kan logga in med valfri e-postadress som finns registrerad på ditt Facebook-konto. Telefonnummer: Om du har ett bekräftat mobilnummer för ditt konto kan du ange det här (lägg inte till nollor före landskoden eller eventuella symboler). På motsvarande sätt, varför blir man kapad på facebook?

Det finns några skäl till varför du kan bli kapad på Facebook. En anledning är om du klickar på en skadlig länk som tar dig till en falsk inloggningssida. Denna falska sida ser identisk ut med den riktiga Facebook-inloggningssidan, men det är i själva verket en phishing-sida som är utformad för att stjäla dina inloggningsuppgifter.
En annan anledning till att du kan bli kapad är om du använder ett svagt eller lättgissat lösenord. Om ditt lösenord är "123456" eller "password" är det mycket lätt för någon att gissa det och få tillgång till ditt konto.
Slutligen, om du använder samma lösenord på flera webbplatser och en av dessa webbplatser blir hackad kan även ditt Facebook-konto äventyras. Därför är det viktigt att använda ett unikt lösenord för varje webbplats du använder.

Hur ändrar jag utseende på Facebook?

Det finns några sätt att ändra ditt utseende på Facebook. Det första sättet är att ändra din profilbild. Det gör du genom att gå till din profilsida och klicka på kamerasymbolen i det övre vänstra hörnet. Då öppnas en meny där du kan ladda upp ett nytt foto eller ta ett nytt foto.
Ett annat sätt att ändra ditt utseende på Facebook är att ändra din omslagsbild. Detta gör du genom att gå till din profilsida och klicka på redigeringsknappen i det övre högra hörnet. Då öppnas en meny där du kan ladda upp ett nytt foto eller välja ett av dina befintliga foton.
Du kan också ändra ditt namn på Facebook. Det gör du genom att gå till din profilsida och klicka på redigeringsknappen i det övre högra hörnet. Då öppnas en meny där du kan ändra ditt för- och efternamn.
Slutligen kan du ändra dina sekretessinställningar på Facebook. Detta gör du genom att gå till din profilsida och klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet. Då öppnas en meny där du kan ändra vem som kan se din profil och vilken information de kan se.

By Madison Shefali

Hur kan man få kontakt med Facebook? :: Hur återställer man en dator om man glömt lösenord?
Användbara länkar