Hem > K > Kan Man Komma In På En Låst Iphone?

Kan man komma in på en låst iPhone?

Om din iPhone har uppdaterats till iOS 15.2 eller senare kan du använda ditt Apple-ID och lösenord för att komma in i en låst iPhone.

Läs mer

Följaktligen, hur låser man upp en iphone som är avaktiverad?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen. Dessutom, hur ansluter man en inaktiverad iphone till itunes? Återställ med Itunes

Om du någon gång har synkat till Itunes kan du enkelt återställa den. Anslut enheten till datorn, välj enheten uppe till vänster och därefter Synkronisera (om den inte gör det automatiskt). Det skapar en färsk säkerhetskopia på datorn. Klicka sedan på Återskapa Iphone i rutan längst upp.

Man kan också fråga kan man återställa en iphone utan itunes?

Så här återställer du iPhone med iCloud

Öppna en webbläsare och gå till iCloud.com. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord. Navigera till "Hitta iPhone" och välj den iPhone du vill återställa. Tryck på" Radera iPhone" (under en papperskorg-ikon).
Man kan också fråga får inte upp iphone i itunes? Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet är påslagen, upplåst och på hemskärmen. Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på.

Vad gör man om man har glömt sitt lösenord till iPhone?

Att glömma bort eller inte ha tillgång till lösenkoden hos en iPhone eller iPad gör det faktiskt helt omöjligt att komma in i enheten. Den enda lösningen (annat än att använda Touch ID) är att återställa telefonen eller plattan till dess fabriksinställningar. Hur återställer man en iPhone 6 till fabriksinställningar? Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till...

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Folk frågar också vad händer om jag återställer min iphone?

Nollställ alla inställningar: Alla inställningar – inklusive nätverksinställningar, tangentbordsordboken, platsinställningar, integritetsinställningar och Apple Pay-kort – tas bort eller nollställs till de förvalda inställningarna. Inga data och inget medieinnehåll raderas. Vad betyder det att iPhone är avaktiverad?

Det innebär att iPhone inte längre är aktiv och kan inte användas för att göra eller ta emot samtal eller textmeddelanden. Det kan också innebära att du inte längre kan använda den för att komma åt internet eller använda andra tjänster som kräver en aktiv telefon.

Vad är min Lösenkod?

Ditt lösenord är det sifferserie som du använder för att logga in på ditt konto. Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det genom att följa anvisningarna på inloggningssidan.

By Glennon Shelnutt

Kan inte ta bort skrivskydd på mapp? :: Hur gör man om man glömt lösenordet till iPhone?
Användbara länkar