Hem > r > Är Min Iphone Låst Till Telia?

Är min iPhone låst till Telia?

För att låsa upp mobilen behöver du besöka en av våra butiker. Butiken skickar då en begäran till Apple att avlägsna låset. Denna process kan ta upp till 14 dagar. Du kommer sedan behöva koppla in din iPhone till din dator, öppna iTunes och kontrollera om du har en ny uppdatering att installera.

Läs mer

Följaktligen, hur vet man att mobilen är spärrad?

Du skall få fram ett IMEI-nummer även om du kollar utan simkort. Du kan kolla med polisen för att ta reda om den är spärrad i Sverige. Hur man kollar ifall den är spärrad i världen är jag osäker på dock, kanske kan du få hjälp om du kontaktar din operatör. Följaktligen, vad ska man göra om man har glömt koden till iphone? Om du inte kommer ihåg din lösenkod kan du radera iPhone via en dator eller med återhämtningsläge och sedan ställa in en ny lösenkod. (Om du har gjort en säkerhetskopia på iCloud eller datorn innan du glömde lösenkoden kan du återskapa dina data och inställningar från säkerhetskopian.)

Därmed, vad innebär imei spärr?

Att telefonen spärras, vilket kräver att du har tillgång till IMEI-numret på telefonen (vilket ofta finns i din operatörs register om du har ett abonnemang där du köpte telefonen via dem), innebär att den hamnar i ett register och markeras som stulen. Är IMEI spärrad? En IMEI-spärr gör att det inte går att använda något SIM-kort i telefonen, och spärren är internationell. Dock går det fortfarande att använda telefonen och tex koppla upp telefonen mot ett wifi. Chatta med oss om du undrar något mer!

Vad gör man om man har tappat bort sin mobil?

Hitta, låsa och rensa via webben

  1. Besök android.com/find och logga in på Google-kontot. Om du har flera telefoner klickar du på den borttappade telefonen högst upp på skärmen.
  2. En avisering skickas till den borttappade telefonen.
  3. Information om var telefonen finns visas på kartan.
  4. Välj vad du vill göra.
Är Telia mobiler låsta? Är Telias telefoner operatörslåsta? Nej, sedan 2014 är mobiltelefoner hos Telia inte operatörslåsta. Därmed är det inga problem att sätta in ett simkort från en annan operatör om du så småningom vill byta från Telia. Skulle du ha en äldre telefon än kan du låsa upp den hos någon av Telias butiker.

Därefter, Är telefonen låst till telenor?

På grund av låg efterfrågan erbjuder vi inte längre tjänsten operatörsupplåsning här på telenor.se. I samband med att vi tagit bort tjänsten har vi låst upp de flesta iPhones som tidigare var låsta. Och därefter, hur många gånger kan man slå fel kod på iphone?

Om du anger fel lösenord på din iPhone, iPad eller iPod touch sex gånger i rad blir du utelåst och får ett meddelande om att enheten är inaktiverad. Om du inte kommer ihåg din lösenkod måste du radera din iPhone, vilket raderar alla dina data och inställningar, inklusive lösenkoden.

Man kan också fråga hur låser man upp en iphone som är avaktiverad utan itunes?

Om din iPhone är inaktiverad kan du inte använda den för att ringa samtal, skicka sms eller använda andra funktioner som kräver en mobil eller Wi-Fi-anslutning. Och eftersom din iPhone också är låst kan du inte låsa upp den för att använda någon av dess funktioner. Det enda sättet att låsa upp en deaktiverad iPhone är att ansluta den till en dator med iTunes och återställa den till fabriksinställningarna.

By Loralee

Kan man bli kapad på Messenger? :: Kan vara prima på scen?
Användbara länkar