Hem > H > Hur Återställer Man En Iphone Som Är Låst?

Hur återställer man en iPhone som är låst?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen.

Läs mer

Hur återställer man en iPhone utan lösenord?

Så kan du nollställa iPhone utan kod via Inställningar

Gå in under Inställningar och därefter Allmänt och sedan Nollställ. Här väljer du alternativet Radera allt innehåll och inställningar.
Därefter, hur får jag tillbaka mina kontakter? Återställa kontakter från säkerhetskopior

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Google.
  3. Tryck på Återställ kontakter under Tjänster.
  4. Om du har flera Google-konton väljer du vilket kontos kontakter du vill återställa genom att trycka på Från konto.
  5. Tryck på den telefon där kontakterna du vill kopiera finns.

Följaktligen, varför har alla mina kontakter försvunnit?

Först måste du kontrollera om synkronisering av kontakter är aktiverad eller inte. Om den inte är aktiverad, aktivera den och om den redan är aktiverad, inaktivera den och aktivera den igen. Så här kan du kontrollera detta: Gå till Inställningar> Konton och tryck på ditt Google-konto. Dessutom, varför har jag dubbla kontakter iphone? När du har kontakter från flera källor så kanske du får flera poster för samma person i Kontakter. Kontakter som har samma namn länkas och visas som en enda samlad kontakt i listan, så att de inte visas flera gånger i listan med alla kontakter.

Med tanke på detta, hur gör man en fabriksåterställning?

Fabriksåterställning via menyn Inställningar

  1. Appar > Inställningar > Säkerhetskopiera och återställ > Fabriksåterställning.
  2. Appar > Inställningar > Sekretess > Fabriksåterställning.
  3. Appar > Inställningar > Om telefonen > Avancerat > Återställ > Fabriksåterställning > Återställ.
Hur återställer man en Apple watch? Radera Apple Watch och inställningar

Öppna appen Inställningar på Apple Watch. Öppna Inställningar > Nollställ och tryck på Radera allt innehåll och inst. Ange sedan din lösenkod. Om du har en Apple Watch med ett mobilabonnemang visas två alternativ – Radera allt och Radera allt och behåll abonnemang.

Vad är fabriksåterställning?

När du återställer standardinställningarna raderas all data på telefonen. Data som lagras i Google-kontot kan återställas, men alla appar och data i dem avinstalleras. Försäkra dig om att den data du vill återställa finns i Google-kontot. Läs mer om hur du säkerhetskopierar data. Hur länge kan man ha en iPad?

En iPad kan användas i flera år, men det finns inget officiellt svar på frågan hur länge en iPad kommer att fungera. Det beror på hur väl man tar hand om den och hur mycket den används.

Varför kan jag inte uppdatera min iPad till iOS 12?

Det finns flera anledningar till varför en iPad inte kan uppdateras till iOS 12. En av anledningarna kan vara att enheten inte uppfyller systemkraven för iOS 12. För att installera iOS 12 måste en iPad ha minst 512 MB RAM och en A7-processor. Om enheten inte uppfyller dessa krav, kan du inte installera iOS 12.
En annan anledning till varför du inte kan installera iOS 12 på din iPad kan vara att det finns problem med nätverket. Om du försöker installera iOS 12 med Wi-Fi anslutning och det inte fungerar, kan du försöka installera det med en iTunes anslutning.
Om du fortfarande inte kan installera iOS 12 på din iPad, kan det vara ett problem med enheten. Kontakta Apple-support för att få hjälp med detta problem.

By Amatruda Polly

Vad ska man skriva om sig själv i ett personligt brev? :: Hur installerar man en Epson skrivare?
Användbara länkar