Hem > H > Hur Återställer Man Iphone 4 Utan Lösenord?

Hur återställer man iPhone 4 utan lösenord?

Anslut din iPhone till en dator med en USB-kabel och öppna iTunes. Till vänster på skärmen navigerar du till “Sammanfattning“. Tryck sedan på en knapp med titeln “Återställ iPhone “ En fråga visas som ber dig bekräfta fabriksåterställningen.

Läs mer

Och en annan fråga, hur återställer man en iphone som är låst?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Man kan också fråga hur för man över allt från iphone till iphone? Överföra data från en tidigare iOS- eller iPadOS-enhet till din nya iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud

  1. Slå på den nya enheten.
  2. Följ anvisningarna tills wifi-skärmen visas.
  3. Anslut genom att trycka på ett wifi-nätverk.
  4. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord.
  5. Välj en säkerhetskopia när du tillfrågas.

Följaktligen, varför kan jag inte återställa min iphone?

Kontakta Apple-supporten om du inte kan uppdatera eller återskapa din enhet med återställningsläge eller inte kan använda återställningsläge på grund av att knapparna har gått sönder eller för att aktiveringslåset på din enhet inte kan inaktiveras. Och en annan fråga, hur återställer man en iphone utan apple-id? Använda en dator till att radera allt innehåll och alla inställningar från iPhone

  1. Ansluta iPhone och datorn med en kabel.
  2. Gör något av följande: På en Mac: Markera iPhone i Finder-sidofältet och klicka på Allmänt överst i fönstret. Klicka sedan på Återskapa iPhone.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Med tanke på detta, kan man öppna en spärrad iphone?

ELLERn iPhone kan låsas av IMEI eftersom det är det robado, har förlorats eller på grund av en skuld till operatören. Kontrollera om de säljer en rapporterad iPhone till dig innan du köper den. IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp. Man kan också fråga hur låser man upp en iphone som är avaktiverad utan itunes? För att återställa din iPhone eller iPad via iCloud och Hitta min iPhone börjar du med att öppna en webbläsare på valfri dator eller telefon och går till icloud.com. Logga sedan in med ditt Apple-ID och lösenord.

Med detta i åtanke, hur återställer man en iphone 6 till fabriksinställningar?

Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till...

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.
På motsvarande sätt, hur gör man en fabriksåterställning?

En fabriksåterställning gör att enheten återställer alla inställningar till deras standardvärden och tar bort alla användardata från enheten. För att göra en fabriksåterställning på en Android-enhet:
1. Gå till Inställningar och tryck på "Återställ".
2. Tryck på "Fabriksåterställ".
3. Bekräfta återställningen.

Hur överför jag information från min gamla enhet till min nya?

För att överföra information från en gammal enhet till en ny enhet, använder du en USB-kabel för att ansluta den gamla enheten till datorn. Sedan använder du ett program som kallas för "iTunes" för att överföra informationen.

By Sender

Vad är min telefonbok? :: Hur återställer man historik?
Användbara länkar