Hem > N > När Ska Skype Läggas Ner?

När ska Skype läggas ner?

Förra året tillkännagav vi att Skype för företag – Online upphör . Efter den tiden är tjänsten inte längre tillgänglig. Nedan finns ytterligare information: Tjänster som integreras med Skype för företag online stöds inte efter att de tas ur bruk den .

Läs mer

Man kan också fråga var bor zennström?

År 2006 utsågs Niklas Zennström till en av världens mest inflytelserika personer av Time Magazine. Zennström förvärvade 2008 skärgårdsfastigheten Krogarholmen i Smådalarö söder om Stockholm för runt 75 miljoner kronor som fritidsbostad. Vem kom på Skype? Svensken Niklas Zennström och dansken Janus Friis är omtalade världen över för att ha skapat Skype och musikdelningsprogrammet Kazaa. Men utan fyra smarta estländare hade de inte lyckats. I hemlandet hyllas de fyra entreprenörerna som nationalhjältar. Och Estland beskrivs allt oftare som"landet där Skype skapades".

Har jag Skype?

Om du inte är säker på om du använder Skype eller Skype för företag kan du titta under hjälp > om. Det visar antingen Skype eller Skype för företag. Kan inte logga in på Skype för företag? Om du har glömt ditt användarnamn och lösenord, eller om de inte fungerar längre, kontaktar du den tekniska supporten på din arbetsplats – vanligtvis den person som konfigurerade ditt Skype för företag- eller Lync-konto åt dig.

Hur säker är Skype?

Kryptering på Skype.

Skype krypterar inte informationen på sina servrar. Det betyder att alla meddelanden, samtal och filer kan ses av Microsoft. Röst, video, text och filer som skickas mellan Skype-användare är krypterade, men bara mellan användarens enhet och Microsofts servrar.
Finns Skype för Mac? Tillgängligt för Windows, Mac OS X och Linux. Genom att ladda ned Skype godkänner du användningsvillkoren och sekretess och cookies.

Är det ditt första Skype möte?

Skulle du vilja ha mer information om hur det fungerar kan du klicka på "Är det ditt första Skype-möte". Har du en Skype installerat på datorn så ansluts du direkt. Om du inte har det så ansluter du via webbapp, klicka på "Använd Skype för företag – webapp för att ansluta i stället". På motsvarande sätt, hur använder man skype för företag?

För att använda Skype for Business måste du först logga in på ditt Skype for Business-konto. Därefter kan du börja använda programmet för att chatta med andra användare, göra video- och ljudsamtal och dela filer med andra.

Hur kan man ringa gratis?

Det finns flera sätt att ringa gratis. En av de enklaste och mest populära metoderna är att använda VoIP-samtalstjänster som Skype eller Viber. Dessa tjänster fungerar genom att konvertera ljudsignalerna från rösten till digitala paket och skicka dem sedan via internet. För att kunna använda dessa tjänster behöver man bara en internetuppkoppling. Andra metoder för att ringa gratis inkluderar att använda gratistjänster från mobiloperatörer eller att ringa via internet-telefoni (IP-telefoni).

By Henri Hanks

Var hittar jag serienumret? :: Hur vet man vad man har för Wi-Fi?
Användbara länkar