Hem > N > När Upphör Skype For Business?

När upphör Skype for Business?

Förra året tillkännagav vi att Skype för företag – Online upphör . Efter den tiden är tjänsten inte längre tillgänglig.

Läs mer

Är Skype för företag gratis?

Ladda ner Skype för företag på datorn gratis - Windows PC och Mac (Svenska) Med detta i åtanke, hur fungerar skype for business? Öppna mötesförfrågan i e-post eller kalendern och välj Försök Skype Web App. På inloggningssidan i Skype for Business Web App anger du ditt namn och väljer Anslut till mötet. Följ instruktionerna i webbläsaren för att installera Skype for Business Web App-plugin-programmet, som krävs för ljud-, video- och skärmdelning.

Kan inte ansluta till Skype för företag?

Lös problemet med en klient eller dator genom att först kontrollera att datorn är uppdaterad. Datorn bör ha de senaste uppdateringarna av operativsystem, ljud- och videodrivrutiner samt uppdateringar av program för att kunna ansluta till ett Skype för företag-onlinemöte för en lyckad upplevelse. Med tanke på detta, hur gör man ett skype möte? Det är enkelt – skapa en länk och dela den med de som du vill ska delta i samtalet. Ingen registrering krävs. Även om du inte har Skype kan du använda den i din webbläsare. Bjud in upp till 99 personer (plus dig) och dra nytta av kostnadsfria videosamtal med Skype.

Hur loggar man in på Skype företag?

Öppna en webbläsare och gå till Office.com. Klicka på Logga in i skärmens övre högra hörn. Ange inloggningsadressen och lösenordet som du använder när du loggar in i Skype för företag och klicka på Logga in. Har jag Skype? Om du inte är säker på om du använder Skype eller Skype för företag kan du titta under hjälp > om. Det visar antingen Skype eller Skype för företag.

Hur får jag Skype att fungera?

Skype är gratis att använda för videosamtal, videomöten eller chattar (dvs att skriva meddelanden till varandra). Skype finns oftast färdigt på Windows-datorer och kan laddas från appbutiken på smarttelefoner och plattor. Det ända som behövs förutom programmet eller appen är ett Skype-konto, som också är gratis. Därmed, varför funkar inte skype på datorn?

Det finns några möjliga orsaker till att Skype inte fungerar på din dator. En orsak kan vara att datorns mikrofon eller webbkamera inte är korrekt konfigurerad. En annan orsak kan vara att din internetanslutning inte är tillräckligt stark för att stödja Skypes funktioner för röst- och videosamtal. Slutligen är det också möjligt att Skype ligger nere eller har tekniska problem.

Hur deltar man i ett Skype-möte?

För att kunna delta i ett Skype-möte måste du ha Skype-programmet installerat på din dator. När du har installerat Skype måste du skapa ett Skype-konto. När du har skapat ett Skype-konto måste du logga in på ditt konto. När du har loggat in på ditt konto måste du hitta den kontakt som är värd för Skype-mötet. När du har hittat kontakten måste du klicka på dess namn. När du har klickat på kontaktens namn måste du klicka på knappen "Ring".

By Aryn

Hur stora filer kan man skicka med Skype? :: Vad är skillnaden mellan Exchange och Outlook?
Användbara länkar