Hem > N > När Upphör Internet Explorer?

När upphör Internet Explorer?

Internet Explorer (IE) 11 är den sista huvudversionen av Internet Explorer. Med början Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen stöds inte längre i vissa versioner av Windows 10*. Kunder uppmuntras att flytta till Microsoft Edge, som ger stöd för äldre och moderna webbplatser och appar.

Läs mer

Finns Explorer kvar?

Ja, Internet Explorer 11 är den sista huvudversionen av Internet Explorer. Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen kommer att sluta sitt stöd för vissa operativsystem från och med den . Kunder uppmanas att flytta till Microsoft Edge med Internet Explorer (IE)-läge. Dessutom, var hittar jag verktyg i internet explorer? Du kan göra många förändringar för att anpassa surfandet i Internet Explorer. Om du vill visa alla inställningar och alternativ öppnar du Internet Explorer på skrivbordet, väljer Verktyg >Internetalternativ.

Dessutom, hur öppna internet explorer?

Om du vill öppna Internet Explorer 11 väljer du Start och anger Internet Explorer i Sök. Välj Internet Explorer (skrivbordsapp) i sökresultaten. Om du inte kan hitta Internet Explorer på din enhet måste du lägga till det som en funktion. Välj Start > Sök och skriv in Windows-funktioner. Varför kan inte webbsidan visas? Kontrollera att webbadressen i adressfältet leder till rätt webbsida. Om den gör det testar du att öppna samma webbsida på en annan dator som är ansluten till samma nätverk. Om webbsidan inte visas på andra datorer kontrollerar du att du har en internetanslutning. Om du har det kan det hända att webbsidan ligger nere.

Man kan också fråga hur laddar man ner internet explorer?

Om du inte kör den senaste versionen av Internet Explorer för ditt operativsystem kan du ladda ned den med en av de tillgängliga länkarna på Internet Explorer Download Center. Vilka webbläsare används? Browsersverige

  • Chrome.
  • Safari.
  • Safari iOS.
  • Samsung Internet.
  • Internet Explorer.
  • Edge.

Vilken är den senaste versionen av Edge?

Gör så här: Öppna nya Microsoft Edge , välj Inställningar med mera högst upp i fönstret och välj sedan Inställningar . Rulla nedåt och välj Om Microsoft Edge. Vad händer med Internet Explorer?

Internet Explorer är en webbläsare som tillhandahålls av Microsoft. Webbplatser och appar som är utvecklade för Internet Explorer kan ha problem när du använder en annan webbläsare. Microsoft rekommenderar att du använder en annan webbläsare, såsom Microsoft Edge, för att få bästa möjliga upplevelse.

Med detta i åtanke, var hittar jag utforskaren?

Det finns olika sätt att hitta blockkedjan explorer. En sökmotor för blockkedjan är Block Explorer, som låter användare söka efter och visa information om transaktioner, adresser och block i realtid. Block Explorer är tillgänglig för flera olika blockkedjor, inklusive Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

By Druci Wingenter

Hur lägger man till mp3 till iPhone? :: Hur gör man när man ska byta iPhone?
Användbara länkar