Hem > N > När Slutar Internet Explorer Fungera?

När slutar Internet Explorer fungera?

Från och med slutar vi att stödja webbläsaren Internet Explorer vilket innebär att du som använder den kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska. Vi rekommenderar den senaste versionen av någon av de vanligaste webbläsarna: Microsoft Edge. Microsoft Edge Chromium.

Läs mer

Följaktligen, vad händer med internet explorer?

webbläsare från Microsoft, under avveckling. Från 2015 ersatt av Edge. – Internet Explorer underhålls fortfarande (september 2020), och finns för nerladdning, men den vidareutvecklas inte. Stöd för Internet Explorer i Windows 10 upphör den , se pressmeddelande. Hur laddar man ner Internet Explorer? Om du inte kör den senaste versionen av Internet Explorer för ditt operativsystem kan du ladda ned den med en av de tillgängliga länkarna på Internet Explorer Download Center.

Hur gör man Internet Explorer till standard?

Så här gör du Internet Explorer till standardwebbläsare:

  1. Öppna Internet Explorer, välj Verktyg och sedan Internetalternativ.
  2. Välj fliken Program och välj sedan Ange som standardwebbläsare.
  3. Välj OK och stäng sedan Internet Explorer.
Dessutom, när kom internet explorer? Internet Explorer var en gång världens favorit, men nu är den omkörd av Chrome, Firefox och Edge, som följer med Windows 10. Microsofts webbläsare Internet Explorer kom redan år 1995 och är förmodligen den enda webbläsare som alla pc-användare har använt någon gång i sina liv.

Därefter, finns explorer kvar?

Ja, Internet Explorer 11 är den sista huvudversionen av Internet Explorer. Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen kommer att sluta sitt stöd för vissa operativsystem från och med den . Kunder uppmanas att flytta till Microsoft Edge med Internet Explorer (IE)-läge. Dessutom, hur många använder internet explorer? Faktum är att Internet Explorer fortfarande används av fem procent av världens internetanvändare, det visar i alla fall statistiken. Nu tar Microsoft till nya tag för att göra slut på den gamla webbläsaren.

Man kan också fråga finns explorer?

Microsoft övergav Explorer redan 2015 då de publicerade operativsystemet Windows 10. I stället för att man fick Explorer med operativsystemet fick man med deras nya webbläsare Edge. Man kan också fråga hur vet jag vilken version av internet explorer jag har?

Det finns två enkla sätt att ta reda på vilken version av Internet Explorer du har:
1. Gå till "Hjälp"-menyn i webbläsaren och välj "Om Internet Explorer". Där kommer det att stå vilken version av webbläsaren du har.
2. Gå till webbplatsen http://whatbrowser.org/. När du kommer dit kommer det automatiskt att visa vilken version av Internet Explorer du har.

Vilka webbläsare används?

De flesta webbläsare som används i Sverige är Google Chrome, Mozilla Firefox och Safari.

By Camey

Hur länge uppdaterar Apple sina telefoner? :: Finns Explorer kvar?
Användbara länkar