Hem > H > Hur Tar Man Bort Internet Explorer?

Hur tar man bort Internet Explorer?

Det finns ingen funktion tillgänglig för att "avinstallera". Däremot kan du "Stänga av" Internet Explorer. Detta kan du göra genom att söka efter "Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner" genom startmenyn. Välj sedan Internet Explorer 11 och ticka av boxen så skall det vara löst.

Läs mer

På motsvarande sätt, när försvinner internet explorer?

Med början Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen stöds inte längre i vissa versioner av Windows 10*. Kunder uppmuntras att flytta till Microsoft Edge, som ger stöd för äldre och moderna webbplatser och appar. Därefter, var lagras webbhistorik? på en mobil eller surfplatta med Android.

  1. Tryck på Mer uppe till höger och sedan på Historik. Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet.
  2. Tryck på posten för den webbplats du vill besöka. Om du vill öppna webbplatsen på en ny flik trycker du länge på posten.

Kan man se historik på routern?

Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.
Kan man se vilka sidor man har varit inne på mobilen? När du använder internet sparas privat information om vilka sidor du använder. Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt. Det kallas för cache-lagring och är till för att det ska gå snabbare att ladda sidorna nästa gång.

Med detta i åtanke, hur länge sparas din historik?

De flesta länder har lagar om lagring av uppgifter. Dessa lagar avgör hur länge internetleverantörer ska, minst, spara all data som de samlar in. Denna lagstiftning skiljer sig dock länder emellan. På vissa platser är denna period sex månader, medan det på andra är minst ett år. Följaktligen, kan man spåra webbhistorik? En rensning av historik är heller inte helt säkert. En datorvan användare kan spåra raderad information i en dator om hen vet hur hen ska göra. Därför kan det vara bra att surfa i ett inkognitofönster/privat fönster om din webbläsare har det, då sparas ingen information om vad du gör i inkognitofönstret.

Kan man se vem som surfar på wifi?

Fing – Network Tools – När du har laddat hem den här appen scannar programmet ditt trådlösa nätverk och du ser alla enheter som är anslutna till nätverket. Om du upptäcker en enhet som du inte känner igen är risken stor att du har en nätverkstjuv. Med detta i åtanke, hur kollar man webbhistorik?

Detta är en mycket bra fråga. Det finns två huvudsakliga sätt att kontrollera webbhistoriken. Den första är via webbläsarens egna historikfunktion. Denna fungerar ungefär på samma sätt som din egna webbläsare sparar historiken på din dator. Du kan gå in i webbläsarens inställningar och kontrollera vilka webbsidor som har sparats i historiken. Det andra sättet är att använda en sökmotor eller ett verktyg för att kontrollera webbhistoriken. Dessa verktyg hjälper dig att se vilka webbsidor som har besökts och när de besöktes.

Kan någon se vad jag gör på mobilen?

Det beror på vilken typ av telefon du har. Om du har en Android-telefon kan andra använda en app för att se vad du gör på den. Om du har en iPhone är det inte så lätt att se vad du gör, men det är inte omöjligt. Andra kan titta på din aktivitet i iCloud-kopian av din telefon.

By Kadner

Hur avinstallerar man Norton Antivirus? :: Hur hittar man nedladdade filer på iPhone?
Användbara länkar