Hem > H > Hur Hittar Man Nedladdade Filer På Iphone?

Hur hittar man nedladdade filer på iPhone?

Var går nedladdningar på iPhone?Hitta nedladdade filer på iPhone

  • När du har laddat ner en fil i Safari går du till din iPhones startskärm.
  • Hitta och tryck på appen Fil.
  • I appen Filer på bläddringsskärmen trycker du på "iCloud Drive" från platslistan.
  • Leta efter mappen "Nedladdningar" på skärmen Filer iCloud Drive.

Läs mer

Varför kan jag inte öppna pdf i iPhone?

Du kan se PDF-filer och böcker som inte kommer från bokhandeln på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac där du är inloggad med samma Apple-ID. Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud och aktivera iCloud Drive. Slå på Böcker. Öppna sedan Inställningar > Böcker och slå på iCloud Drive. Med detta i åtanke, vad är systemdata macbook? Mappen Mac System Data innehåller flera olika objekt, inklusive tillfälliga filer, programtillägg/plugins och säkerhetskopior från förr. Systemcache, webbläsarcache och användarcache, såväl som. dmg,. zip och andra skivbilder och arkiv, är bland de tillfälliga filerna.

Vad betyder det att Startskivan är full?

Om du ser felmeddelandet "Diskutrymmet håller på att ta slut" (Windows) eller "Startskivan är nästan full" (Mac) är hårddiskutrymmet på datorn nästan slut. Vad är Startskivan på Mac? Datorns hårddisk är på 500 GB. Den innehåller en "skiva", så alla 500 GB av lagring finns på den skivan. Skivan innehåller ett operativsystem (macOS Monterey) och användardata (appar med mera). Och eftersom du bara har en skiva är det din startskiva: alla 500 GB.

Med tanke på detta, kan inte öppna bifogade pdf?

Åtgärda problem med bilagor

När du försöker ladda ned en bilaga kan felmeddelanden visas, till exempel: Den bifogade filen tillåter overifierade skript: Vi kan inte bekräfta att bilagan är säker att öppna. Om du öppnar bilagorna finns det en risk att skadlig programvara körs på datorn eller enheten.
Kan inte öppna PDF längre? Du behöver installera ett program som är associerat med pdf-filer!

Med hänsyn till detta, kan bara öppna en pdf åt gången?

Välj Dokument under Kategorier i dialogrutan Inställningar. Välj ett alternativ för Visa dokument i PDF/A-läge: Aldrig eller Endast för PDF/A-dokument. Du kan aktivera och inaktivera PDF/A-visningsläget genom att ändra den här inställningen. Var är mina dokument?

Dina dokument finns i mappen "Dokument" på din dator.

Var är inställningar?

Det finns flera ställen där du kan hitta inställningar. Om du letar efter allmänna inställningar för din dator, klicka på Start-knappen i nedre vänstra hörnet på skärmen och sedan på Kontrollpanelen. Här kan du ändra flera olika inställningar för din dator, inklusive datum och tid, nätverk och anslutningar, skrivare och enheter, ljud och bilder och mycket mer.
Om du letar efter programinställningar, öppna programmet och leta efter en meny med inställningar. Detta kan vara en drop-down-meny i övre högra hörnet av fönstret, eller det kan vara en ikon med tre horisontella linjer i nedre högra hörnet. Klicka på denna meny och leta efter en meny med inställningar. Där kan du ändra olika inställningar för programmet, inklusive hur det fungerar och ser ut.

By Barfuss Westerberg

Hur tar man bort Internet Explorer? :: Vilka par används i datakabel?
Användbara länkar