Hem > V > Vad Är Pinterest Anslagstavla?

Vad är Pinterest anslagstavla?

En anslagstavla är en plats där du samlar dina pins. Du kan skapa nya anslagstavlor i din profil eller när du sparar en pin. Lär dig hur du skapar anslagstavlor på ditt företagskonto .

Läs mer

Dessutom, hur får man fler följare på pinterest?

Bjud in att följa dig på Pinterest

Ha en 'Följ mig på Pinterest'-knapp på din blogg för att locka fler följare. Du kan även lägga till en boardwidget i sidopanelen på din blogg så att dina bloggläsare kan se pins direkt och klicka sig vidare till din Pinterestprofil.
Folk frågar också kan man se vem som besökt din profil på pinterest? Varje användare på Pinterest har en profil. På en persons profil kan du se en profilbild, lite statistik över antal pins, vilka den följer, hur många som följer den och så vidare. Sedan kan du se vilka boards denna person har. Pinterest kallar sina användare för "pinners".

Varför kan jag inte registrera mig på Pinterest?

Det kan bero på att du har gjort något som bryter mot våra användarregler . Om du anser att vi gjorde fel när vi stängde av ditt konto kan du höra av dig till oss. Och en annan fråga, får man ladda ner bilder från pinterest? ladda ner bilderladda ner

  1. Tryck på den pin du vill spara.
  2. Tryck på ikonen med tre punkter längst upp till höger på skärmen.
  3. Tryck på Hämta bild.

Varför kommer jag inte in på Pinterest?

Fixa problem med Pinterests webbläsarknapp

Rensa din cache och dina cookies för att ta bort eventuella temporära filer som kan orsaka problem. Aktivera Javascript i din webbläsare. Uppdatera din webbläsare. Inaktivera andra tillägg , ett i taget, för att se vilket som stör.
Med tanke på detta, Är man anonym på pinterest? Bara du kan visa dina egen privata anslagstavlor (om du inte bjuder in en annan person). För extra sekretess kan du ändra ditt namn eller använda privata anslagstavlor för att hålla dina Pins dolda från andra. Dina privata anslagstavlor kan endast ses av dig och de du vill bjuda in till dem.

Man kan också fråga hur mycket kostar pinterest?

Pinterest är gratis för dig. Hur gör man ett konto på Pinterest?

Börja med att gå till www.pinterest.com. På hemsidan klickar du sedan på 'Logga in' uppe i höger hörn. Där fyller du i ditt användarnamn och lösenord för att logga in. Om du inte har ett konto på Pinterest yet, klickar du på 'Skapa ett konto' istället. För att skapa ett konto, fyller du i ditt namn, e-postadress, och väljer ett lösenord. Klicka sedan på 'Skapa konto'.

Hur ser jag vilka jag följer?

För att se vem du följer, går du till din profil och klickar på "Följer"-fliken. Där kan du scrolla ner för att se alla de personer du följer.

By Jeff Meeder

Var sparas bilder Samsung? :: Vart kan man hitta gamla skolfoton?
Användbara länkar