Hem > H > Hur Blockerar Jag Oönskade Samtal?

Hur blockerar jag oönskade samtal?

Gör något av följande i appen Telefon :

  1. Tryck på Favoriter, Senaste eller Röstbrevlåda. Tryck på bredvid det telefonnummer som du vill blockera, rulla nedåt och tryck på Blockera den här uppringaren.
  2. Tryck på kontakten som du vill blockera, rulla nedåt och tryck på Blockera den här uppringaren.

Läs mer

Hur kan man blockera försäljare?

Börja med att installera TrueCaller – appen som bland annat tillhandahåller en aktuell lista med telefonnummer till kända telemarketingbolag. I grundutförande går det att låta appen skapa en kontakt i din adressbok med hundratals telefonnummer till olika telefonförsäljare (under fliken "Spam" i appen). Kan man blockera alla samtal från ett visst land? Tryck på de tre horisontella linjerna längst upp till höger i appen och välj sedan Inställningar > Blockera > Min blocklista. Tryck sedan på plus-ikonen nere till höger och välj Blockera en nummerserie. Nu kan du skriva in exempelvis +216 för att blockera alla samtal från ett specifikt land.

Därmed, vad händer när man avblockerar?

När du avblockerar någon kan personen se dina inlägg på Facebook som du delar offentligt. Personen blir inte automatiskt din vän på Facebook. Om du vill bli vän med en person som du har avblockerat måste du skicka en vänförfrågan. Man kan också fråga kan man swisha någon som har blockerat ens nummer? Tryck på alternativknappen uppe i högra hörnet och välj "Blockera avsändaren". Då blockeras det personnummer som är kopplat till mobilnumret, vilket gör att personen inte kan swisha dig även om personen byter telefonnummer.

Och därefter, kan man se om man är blockad?

Blockerade nummer dyker inte upp i listan över inkommande samtal och meddelanden från dem försvinner spårlöst utan att du behöver se dem. Andra kan så klart även blockera dig, och om du har försökt nå någon utan framgång kanske du har blivit blockerad. Dessutom, kan man ringa med dolt nummer om man är blockerad? Om personerna du ringer har aktiverat "blockera okända nummer" så kan du inte ringa dem. Not: Vissa operatörer och länder tillåter inte att du döljer ditt nummer.

Följaktligen, varför kan jag inte nå det önskade numret?

V.v. kontrollera numret och försök igen." Efter ett tag funkar det. Samma sak kan hända när hon ringer mig. Det kan bero på dålig täckning men meddelandet indikerar något allvarligare fel. Varför får jag spam sms?

Det finns många anledningar till att du kan få spam-SMS. Ibland är det en person som har fått ditt nummer från någon annan och vill komma i kontakt med dig. Andra gånger är det en reklambyrå eller ett företag som vill skicka dig en reklamtext. Det finns också en risk att du har blivit hackad, och att ditt nummer har använts för att skicka spam-SMS till andra människor.

Följaktligen, varför blockerar man någon?

Det finns flera skäl till varför man skulle blockera någon. Man kan blockera någon för att förhindra att den personen kontaktar en, för att göra det svårare för personen att hitta en på internet eller för att helt enkelt hindra personen från att använda en viss tjänst.

By Scotney

Hur blockerar man ett nummer på Samsung? :: Hur blir man en legend?
Användbara länkar