Hem > V > Varför Är Firefox Så Långsamt?

Varför är Firefox så långsamt?

En vanlig orsak till att webbläsaren Firefox känns slö och trög är att installerade tillägg äter upp för mycket minne. Om du tycker att webbläsaren Mozilla Firefox känns seg kan det finnas flera möjliga orsaker till detta. Dock är en av de vanligaste att de tillägg som installerats använder för mycket minne.

Läs mer

Folk frågar också kan inte öppna firefox på datorn?

Det finns flera olika orsaker till varför man inte kan öppna Mozilla Firefox på sin dator. En av de vanligaste orsakerna är att webbläsaren inte är uppdaterad. Det är alltid en bra idé att hålla alla dina program och drivrutiner uppdaterade för att förhindra problem.
Om du fortfarande inte kan öppna Firefox efter att ha uppdaterat programmet, finns det andra troubleshootingssteg du kan följa. Se länken nedan för mer information.
https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-wont-start-find-solutions Hur man återställer Firefox?

Det finns två sätt att återställa Firefox. Den första är att gå till Firefoxs huvudsida och klicka på "Återställ Firefox"-knappen. Detta kommer att öppna en dialogruta där du bekräftar att du vill återställa Firefox. Den andra metoden är att gå till menyn "Hjälp" och välja "Felsökning Information". Detta kommer att öppna en dialogruta med flera alternativ, inklusive "Återställ Firefox".

By Skelton Voong

Måste man ha Gmail för YouTube? :: Hur gör man signatur på foton?
Användbara länkar