Hem > V > Vad Kostar Office 365 Företag?

Vad kostar Office 365 företag?

Pris för Microsoft 365 Business är idag 174,70:- per användare och månad.

Läs mer

Hur spela in ljud?

Spela in på Android och föra över till datorn

Eventuellt kan det redan finnas en app för röstinspelning i din Androidtelefon men annars finns det ett stort urval appar på Google Play. I filmen nedan visas gratisappen Simple Voice Recorder (Länkar till en externa sida.).
På motsvarande sätt, hur lägger man in ljud i powerpoint? ljudPowerPoint

Lägga till ljud från datorn

  1. Välj Infoga > Ljud.
  2. Välj Ljud på min dator.
  3. I dialogrutan Infoga ljud väljer du den ljudfil du vill lägga till.
  4. Välj Infoga.

Hur spelar man in en ljudfil på Chromebook?

Simple Audio Recorder

När du laddat ner tillägget kommer du att se en liten ruta som frågar dig om du vill använda datorns mikrofon. Klicka "tillåt/allow" och sedan "Turn on" på välkomstsidan. Därefter är du redo att börja spela in! Tryck helt enkelt på ikonen.
Hur spela in video? Du kan spela in och spara en video med hjälp av datorns programvara. Sedan kan du ladda upp videon på YouTube. Du kan till exempel använda Photo Booth för Mac OS X eller Kamera för Windows 8+. Om du har ett annat operativsystem kanske du behöver ta reda på hur du spelar in videor med din webbkamera.

På motsvarande sätt, hur spelar man in en powerpoint med ljud?

Spela in ljud

  1. Välj Infoga > Ljud.
  2. Välj Spela in ljud.
  3. Skriv ett namn för ljudfilen, välj Spela in och läs upp.
  4. Om du vill granska inspelningen väljer du Stoppa och sedan Spela upp.
  5. Välj Spela in om du vill spela in klippet igen eller välj OK om du är nöjd.
Därmed, hur spela in föreläsning? Screencast-O-Matics mobiltelefon-app

Du kan använda appen Screencast-O-Matic (IPhone länk till extern webbsida och Android länk till en exter webbsida.) för att spela in innehåll och ladda upp filmfilen till din personliga plats på webbtjänsten screencast-o-matic.com/karolinska_institutet.

Därmed, hur gör man en video på pc?

Med videoredigeraren i appen Foton kan du skapa videobildspel med en kombination av foton, videoklipp, musik, text och rörelse. Du kan till och med lägga till animerade 3D-effekter, som gnistrande stjärnor och fyrverkerier! Hur spelar man in skärmen på PC?

För att spela in en skärmbild på din PC behöver du bara några enkla verktyg. Först och främst behöver du ett program som kan fånga skärmbilder. Det finns flera olika program att välja mellan, men ett av de enklaste och mest användarvänliga är Snagit. Snagit är ett program för både Windows- och Mac-datorer och du kan ladda ner det gratis från deras hemsida.
När du har installerat Snagit, startar du programmet och väljer sedan vilket område av skärmen du vill fånga. Du kan välja hela skärmen eller bara ett fönster. När du har valt det område du vill fånga, klickar du på "Starta inspelning".
Snagit börjar nu fånga upp allt som händer på skärmen och du kan börja göra det du vill visa. När du är klar med din inspelning klickar du bara på "Stoppa inspelning" och Snagit sparar automatiskt skärmbilden som en videofil.

Dessutom, hur filmar man skärmen på android?

Det finns flera olika sätt att filma skärmen på en Android-enhet. Den enklaste metoden är att använda en skärmspegelningsapp som finns tillgänglig i Google Play butiken. Andra metoder inkluderar att använda en extern skärminspelningsenhet som kopplas till enheten via HDMI eller USB, eller att använda en skärminspelningsprogramvara på en dator som är ansluten till enheten via USB.

By Aldrich

Hur lägger man in en video i PowerPoint? :: Hur gör man en PowerPoint på Mac?
Användbara länkar