Hem > H > Hur Lägger Man In En Video I Powerpoint?

Hur lägger man in en video i PowerPoint?

Klicka på den bild i PowerPoint där du vill lägga till videon. Klicka på Video > Onlinevideo på fliken Infoga. I rutan Från en inbäddningskod för videoklipp klistrar du in inbäddningskoden och klickar sedan på pilen. En videorektangel placeras på bilden och du kan flytta och ändra storlek på den som du vill.

Läs mer

Vilket videoformat PowerPoint?

FilformatFilnamnstillägg
MP4-videofil.mp4, .m4v, .mov
Filmfil.mpg eller .mpeg
Hur kopierar man en länk på YouTube? Kopiera länken: Klicka på knappen Kopiera om du vill kopiera en länk till videon som du kan klistra in någon annanstans, till exempel i ett e-postmeddelande. Starta vid: Om du vill länka till en specifik del av videon kryssar du i rutan och anger starttid innan du kopierar länken.

Folk frågar också hur gör man en video på youtube?

För att publicera en film går du in på www.youtube.com och klickar på Logga in. Om du inte redan har ett användarkonto (en Gmail-adress går bra) väljer du Skapa ett konto och följer instruktionerna. Klicka sedan på Ladda upp, Välj filer som du vill ladda upp. Leta reda på din videofil och välj OK. Hur kan man kopiera en länk? Hur man kopierar och klistrar in text på Android?

  1. Tryck och håll kvar fingret på ett ord för att markera det på en webbsida.
  2. Dra i de två handtagen för att inkludera mängden text du vill kopiera.
  3. När du har markerat önskad text, tryck på ikonen kopiera på verktygsfältet längst upp på skärmen:

Får man dela Youtubeklipp?

Hur får jag tillåtelse att använda någon annans innehåll i min video? Om du tänker ha med upphovsrättsskyddat material i en video behöver du oftast söka tillstånd först. YouTube kan inte ge dig något sådant tillstånd, och vi kan inte hjälpa dig att hitta de parter som kan ge dig det. Hur skickar man en länk på mobilen? Du kan till exempel göra följande:

  1. Dela en länk: Tryck på Mer. Dela länk.
  2. Kopiera en länk: Tryck på Mer. Kopiera länk.
  3. Öppna en länk i webbläsaren: Tryck på Mer. Öppna i webbläsare eller Öppna i Chrome.
  4. Spara en sida: Om du vill lägga till en sida som favorit trycker du på Spara . Läs mer om hur du hittar sparade objekt.

Vad kostar det att lägga upp film på YouTube?

För att kunna ladda upp på Youtube krävs det att du har ett gratis Google-konto, ett konto som oftast slutar på @gmail.com. Om du redan har ett, är det bara att surfa till youtube.com och klicka på Logga in i det övre högra hörnet (dator) och logga in. Därmed, hur gör man en instruktionsfilm?

Det beror på vad slags sorts film du vill göra. En instruktionsfilm kan vara allt från en enkel film som visar hur man gör enkla saker till en mer avancerad film som visar hur man gör mer komplicerade saker. Oavsett vad du vill göra är det viktigt att du planerar din film noggrant och tänker igenom hur du ska göra den innan du börjar filma. Det är också viktigt att du har en kamera och en redigeringsprogramvara som du är bekväm med. När du har gjort det är det bara att börja filma och redigera din film tills den är klar.

Hur laddar man hem YouTube videos?

Det finns många olika sätt att ladda ner YouTube-videor. Här är ett par enkla metoder:
1. Använd webbläsarens inbyggda hämtningsfunktion. Många webbläsare, till exempel Google Chrome och Mozilla Firefox, har en inbyggd funktion för att ladda ner videor från YouTube. För att använda den här metoden, gå bara till YouTube och hitta den video du vill ladda ner. Klicka sedan på webbläsarens hämta-knapp (vanligtvis en pil som pekar nedåt) och välj en lämplig filkvalitet.
2. Använd en gratis nedladdningsprogramvara. Det finns flera gratis programvara som du kan använda för att ladda ner YouTube-videor. Ett av de enklaste och mest populära programmen är 4K Video Downloader. Du kan ladda ner och installera 4K Video Downloader från 4kdownload.com. När du har installera programmet, gå bara till YouTube och hitta den video du vill ladda ner. Kopiera webbadressen för videon och gå sedan till 4K Video Downloader. Klicka på "Lägg till URL" och klistra in webbadressen. Välj sedan den filkvalitet du vill ha och klicka på "Ladda ned".

By Gerhardine Loebs

Hur gör man en fil på datorn? :: Vad kostar Office 365 företag?
Användbara länkar