Hem > V > Vart Hittar Man Sida Som Man Satt Bokmärke På?

Vart hittar man sida som man satt bokmärke på?



Öppna ett bokmärke

  • Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på Mer uppe till höger. Bokmärken. Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Stjärnmärk .
  • Välj ett bokmärke och tryck på det.

Läs mer

Med tanke på detta, vad är bokmärkesfältet?

Om du inte har några bokmärken i Chrome visas bokmärkena i bokmärkesfältet. Om du redan har bokmärken i Chrome läggs bokmärkena i en ny mapp med namnet Importerat. Hur får man tillbaka sina bokmärken? Du kan gå till iCloud.com och återskapa saknade kalendrar, bokmärken eller kontakter från en tidigare version. När du vill återskapa från en tidigare version ersätter versionen som du väljer de befintliga kalendrarna, bokmärkena eller kontakterna på alla dina enheter.

Och därefter, hur lägger man till en sida som favorit?

Öppna sidan, tryck på och sedan på Lägg till som favorit. Visa snabbt favoriter och ofta besökta webbplatser. Tryck på sökfältet så visas dina favoriter. Rulla nedåt så visas webbplatser du besöker ofta. Var hittar jag läslistan på min iPhone? Gå till Inställningar > Safari och rulla ned till Läslista och kontrollera att Spara för nedkopplat är på.

Var hittar jag mina bokmärken?

bokmärke

Från menyn:

  • Öppna Chrome på datorn.
  • Klicka på Mer. uppe till höger. Bokmärken.
  • Klicka på ett bokmärke.
Man kan också fråga hur sparar man favoriter i google chrome? Klicka på Organize > Export bookmarks to HTML file... Spara filen i din hemkatalog (G:) Klart! Gå till Organize igen men klicka istället på Import bookmarks from HTML file... Gå till html-filen du sparade tidigare > Open Klart!

Och en annan fråga, hur får jag fram favoriter?

Tryck och håll ned eller högerklicka på ett tomt utrymme ovanför adressfältet i Internet Explorer. Välj fältet Favoriterpå snabb menyn. Därefter, hur tar man bort sparade lösenord på datorn?

För att ta bort sparade lösenord på datorn går du till webbläsarens inställningar. Välj "Sparade lösenord" och välj det lösenord du vill ta bort.

Hur kan man få tillbaka raderade nummer?

Det finns flera olika sätt att få tillbaka borttagna nummer. En metod är att använda ett program som heter "Recuva". Det är ett gratisprogram som finns att ladda ner på internet. Det fungerar genom att skanna din dator efter borttagna filer och försöker återställa dem. En annan metod är att använda en tjänst som heter "Gmail Restore". Gmail Restore gör det möjligt att återställa borttagna e-postmeddelanden, inklusive borttagna nummer.

By Noland Jamar

Var hittar jag mina Skärmklipp? :: Varför kan jag inte se PDF i mobilen?
Användbara länkar