Hem > H > Hur Översätter Man En Sida På Mac?

Hur översätter man en sida på Mac?

I Safari på datorn går du till webbsidan du vill översätta. Om webbsidan kan översättas visas översättningsknappen i det smarta sökfältet. Klicka på översättningsknappen och välj ett språk. Klicka på översättningsknappen och välj Rapportera problem med översättning om du tycker att översättningen behöver förbättras.

Läs mer

Med tanke på detta, kan man översätta en pdf fil?

Du kan översätta PDF med Microsoft Word, Google Translate, Google Docs och DocTranslator . För varje metod visar vi dig detaljerade enkla steg som vem som helst kan plocka upp på några minuter. När du har översatt PDF till ditt välkända språk kan du börja söka i PDF efter ord eller ämnen . Hur använder jag appen Översätt? Med Google Översätt-appen kan du översätta text, handskrift, foton och tal på över 100 språk. Du kan även använda Översätt på webben.

Hur ändrar man språk på safari?

Chrome eller Safari, följer du dessa anvisningar: Öppna sidan Sökinställningar på en iPhone eller iPad. Välj språkinställningar. På motsvarande sätt, vad är riptide på svenska? riptide {substantiv}

tidvattenvåg {utr.}

Med tanke på detta, hur skriver man t ex på engelska?

e.g. [förkortning] till exempel {prep.} Med hänsyn till detta, kan siri översätta? Säg vad du vill att Siri ska översätta och på vilket språk och hon gör det, om än i textform. Kan säkert vara behändigt när du är ute och reser och vill fråga någon om något men inte kan språket. Lingual hämtar sina resultat från Microsofts Bings översättnings-API och stödjer upp till 30 olika språk.

Hur ändrar man språk?

Ändra språk på en Android-enhet

  1. Tryck på Inställningar. på Android-enheten.
  2. Tryck på System Språk och inmatning. Språk. Om du inte hittar System tittar du under Personligt och trycker på Språk och inmatning.
  3. Tryck på Lägg till ett språk. och välj det språk du vill använda.
  4. Dra språket så det hamnar högst upp på listan.
Följaktligen, hur man byter språk på tangentbord?

Det finns olika sätt att ändra språk på ett tangentbord. På Windows-baserade datorer, tryck på Start-knappen och gå till Kontrollpanelen. Välj "Region och språk" och klicka sedan på "Ändra språk" i det vänstra fönstret. På Mac-datorer, gå till System Preferences och klicka sedan på "Language & Text." Välj det språk du vill använda från listan och klicka sedan på "Ändra språk."

Dessutom, hur ändrar jag språk på min iphone?

För att ändra språket på din iPhone går du till Inställningar > Allmänt > Språk & Region. Där kan du välja vilket språk som ska användas för systemet och för apparna.

By Beghtol Balis

Hur översätter man hemsidor? :: Är förolämpning ett brott?
Användbara länkar