Hem > H > Hur Laddar Man Upp En Video På Drive?

Hur laddar man upp en video på Drive?

Ladda upp filer och mappar

  1. Besök drive.google.com på datorn.
  2. Klicka på Ny. Filuppladdning eller Mappuppladdning uppe till vänster.
  3. Välj den fil eller mapp som du vill ladda upp.

Läs mer

Kan inte se YouTube klipp på mobilen?

Rensa YouTube-appens cacheminne. Avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av Android. På motsvarande sätt, kan inte läsa in bild iphone? bildiPhoneinte

På din iPhone, iPad eller iPod touch

  • Gå till Inställningar > [ditt namn] och tryck sedan på iCloud.
  • Tryck på Bilder.
  • Slå på iCloud-bilder.

Kan inte se videoklipp på iPad?

Om du fortfarande inte kan spela upp filmer eller tv-program kan du gå till reportaproblem.apple.com och begära återbetalning. Om du inte kan strömma filmer eller tv-program i appar som du har hämtat från App Store kan du kontakta apputvecklaren. Och en annan fråga, hur återställer man raderade bilder? Om du har raderat ett objekt och vill ha det tillbaka kontrollerar du om det finns i papperskorgen.

  1. Öppna appen Google Foto. på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bibliotek Papperskorgen. längst ned.
  3. Tryck länge på fotot eller videon som du vill återställa.
  4. Längst ned trycker du på Återställ.

Hur ladda upp video på Facebook?

Så här laddar du upp en video:

  1. Tryck på Foto längst upp i nyhetsflödet.
  2. Tryck på Video.
  3. Tryck för att välja alternativ och spela in en ny video, eller välj en video från galleriet på din mobilenhet.
  4. Tryck på Inlägg.
Varför blir min video suddig på Facebook? Facebook brukar komprimera videos på tok för hårt, så att de ser rätt risiga ut. Borde inte se värre ut på beroende på mottagare sedan, utan det borde se lika illa ut för alla.

Och därefter, vilket videoformat är bäst för facebook?

Vi rekommenderar att MP4- eller MOV-formatet används, men här är en komplett lista över videoformaten som kan laddas upp till Facebook: 3g2 (videoklipp från mobilen). 3gp (videoklipp från mobilen). 3gpp (videoklipp från mobilen). Varför får jag inte upp Chromecast symbolen?

Det finns flera anledningar till varför man inte ser Chromecast-symbolen. Det kan bero på att enheten inte är uppkopplad till ett trådlöst nätverk, att Chromecast-appen inte är installerad på enheten eller att enheten inte är kompatibel med Chromecast.

Hur kopplar man upp sig till Chromecast?

Chromecast är en enhet som du ansluter till din tv för att strömma video, musik och andra innehåll från olika appar. För att ansluta din Chromecast till tv:n behöver du ha följande:
- Chromecast
- En tv med HDMI-ingång
- En Wi-Fi-anslutning
- En mobil enhet, surfplatta eller dator som kör Android 4.1 eller högre, iOS 7 eller högre, eller en dator med Chrome-webbläsare
1. Sätt i Chromecasten i HDMI-ingången på tv:n.
2. Anslut Chromecasten till ström. Om du har en ny Chromecast (2: a generationen) behöver du bara ansluta ena änden av USB-kabeln till Chromecasten. Den andra änden av kabeln kan du ansluta direkt till tv:ns USB-uttag eller till den medföljande strömadaptern och sedan till ett eluttag.
3. Gå till inställningarna för Wi-Fi på din mobil enhet, surfplatta eller dator och anslut till det trådlösa nätverk som Chromecasten använder. Om du inte ser nätverket i listan över tillgängliga nätverk, gå till Chromecasts startsida med en webbläsare på datorn.
4. Öppna appen som du vill använda för att strömma inneh

By Stella Taecker

Hur avvisar man ett samtal på iPhone? :: Kan inte spela upp DVD Windows 10?
Användbara länkar