Hem > H > Hur Laddar Jag Upp Mina Gymnasiebetyg?

Hur laddar jag upp mina gymnasiebetyg?

Laddaupp

Ladda upp dokumenten på Mina sidor

  1. Logga in på Mina sidor och gå till fliken som heter Meriter.
  2. Följ noga instruktionerna som finns där och ladda upp dokumenten.
  3. Döp gärna dokumenten till något som senare kan funka som en påminnelse om vad de innehåller.

Läs mer

Följaktligen, hur laddar jag upp en fil?

En del webbläsare innehåller en funktion som låter användaren lägga till filer genom att dra och släppa dessa filer från ett filfönster direkt in till Canvas filförvaring. Klicka på rubriken på den fil du vill lägga till [1] och dra filen till din öppna webbläsare [2]. Filen kommer automatiskt att ladda upp. Följaktligen, vart laddar jag ner mina betyg? Om du har tappat bort dina betyg kan du höra av dig till din skola för att få en giltig kopia på betyget. Om skolan inte har kvar dina betyg ska du vända dig till Stadsarkivet i den kommun där du gick i skolan. Har du gått på en landstingsskola ska du vända dig till landstingets arkiv.

Hur öppnar man en nedladdad fil?

Visa en lista över nedladdade filer

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Nedladdningar. Öppna en fil genom att klicka på dess namn. Filen öppnas i datorns standardprogram för den filtypen. Om du vill ta bort en nedladdning från historiken klickar du på Ta bort. till höger om filen.
Hur bifogar man ett dokument? Skicka en bilaga från Google Drive
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Skriv.
  3. Klicka på Google Drive .
  4. Markera de filer du vill bifoga.
  5. Välj hur du vill skicka filen längst ned på sidan:
  6. Klicka på Infoga.

Kan man se sina gymnasiebetyg online?

Du borde kunna se dina betyg om du loggar in på antagning.se. Den skola du gick på bör även kunna skicka betygen till dig om du hör av dig till dem. Om du vill räkna ut ditt snittbetyg kan du göra det här. Och en annan fråga, hur mycket merit får man för varje betyg? Ditt meritvärde (Mtv) är summan av dina 16 bästa betyg från grundskolan. Från och med 2014 kan även det 17:e betyget (i Moderna språk som läses inom ramen för språkval) räknas in utöver de 16 betygen och därmed kan man få max 340 Mtv = "poäng som utgör Meritvärde".

Hur vet man om man har gymnasieexamen?

Högskoleförberedande program - gymnasieexamen

Minst 2250 godkända gymnasiepoäng, från en utbildning som omfattar 2500 gymnasiepoäng. Godkända betyg i kurserna Svenska 1, 2 och 3 eller Svenska som andraspråk (SAS*) 1, 2 och 3. Godkända betyg i Engelska 5 och 6. Godkänt betyg i Matematik 1.
Hur laddar man upp en PDF-fil?

För att ladda upp en PDF-fil:
1. Gå till webbplatsen där du vill ladda upp filen.
2. Klicka på den knapp eller länk som tar dig till uppladdningssidan.
3. Sök efter din PDF-fil på din dator.
4. Klicka på "Öppna" eller "Ladda upp".
5. Vänta tills uppladdningen är klar.
6. Klicka på "Färdig" eller "OK".

Hur sparar man filer?

Det finns olika sätt att spara filer, beroende på vilken typ av fil det gäller. Textfiler och bilder går ofta att spara direkt i de program som man använder för att skapa eller redigera dem. För mer komplicerade filer som video eller ljud, finns det ofta olika format att spara dem i. Vissa format är mer kompatibla med vissa program eller enheter än andra. Det är oftast en bra idé att spara filer i ett format som är lätt att öppna och använda i olika program, ett så kallat "standardformat".

By Cherida Abubakr

Hur lång tid tar det att ladda med Laddbox? :: Får bara SMS till iPad?
Användbara länkar