Hem > K > Kan Inte Se Video På Datorn?

Kan inte se video på datorn?

Åtgärda problem med videor som buffrar eller läses in

Uppdatera eller starta om webbläsaren på datorn. Kontrollera internethastigheten. Om du använder en långsammare internetanslutning kan du testa att stänga andra webbläsare, flikar och appar. Du kan också testa att starta om modemet eller routern.

Läs mer

Och därefter, kan inte spela upp video från iphone på datorn?

Problem med videouppspelning eller spel kan bero på internetanslutningen. Stäng av din iPhone eller iPad. Dra ur kontakten till modemet. Om du har en fristående trådlös router gör du likadant med den. Varför kan jag inte spela upp en video? Steg 2: Kontrollera tillägg, plugin-program, cacheminne och cookies. Ibland kan problem med videouppspelning eller spel bero på Chrome-tillägg, plugin-program eller något som har sparats i cacheminnet eller webbinformationen. Öppna Chrome på datorn.

Dessutom, varför kan jag inte spela upp dvd på min dator?

Om du får ett meddelande om att en codec-rutin saknas på datorn eller att du behöver en DVD-avkodare, försöker du förmodligen spela upp, bränna eller synkronisera en fil som komprimerats med en codec-rutin som inte ingår Windows eller Windows Media Player som standard. Varför fungerar inte min kamera på datorn? Leta reda på kameran under Kameror, Bildenheter eller Ljud-, video- och spelenheter. Om du inte kan hitta kameran väljer du menyn Åtgärder och sedan Sök efter maskinvaruförändringar. En genomsökning görs och uppdaterade drivrutiner installeras om. Starta sedan om datorn och försök att öppna appen Kamera igen.

Kan inte spela upp video Windows 10?

Kan inte spela upp video eller ljud 0x887c0032 -fel i Windows 10...

  • Lösning 1: Starta om datorn.
  • Lösning 2: Kör felsökare.
  • Lösning 3: Starta om Windows Audio Endpoint Builder -tjänsten.
  • Lösning 4: Genom att återställa appen.
  • Lösning 5: Uppdatera GPU -kortdrivrutinen.
  • Lösning 6: Använd en annan mediaspelare.
Får inte upp min iPhone på datorn? Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet är påslagen, upplåst och på hemskärmen. Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på.

Får inte upp alla bilder från iPhone till datorn?

På en iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud. Se till att du är inloggad med samma Apple-ID som du använder till iCloud för Windows. Öppna iCloud för Windows och klicka på Alternativ bredvid Bilder. Slå på Min bildström. Därmed, kan inte föra över bilder från iphone till pc?

Tillfället gäller för att överföra foton från iPhone till PC, det finns tre olika sätt att göra detta. Det första och enklaste sättet är att använda iCloud för att göra det. iCloud är en tjänst från Apple som gör det möjligt för användare att spara och synkronisera sina filer på nätet. För att göra detta, behöver du bara logga in på iCloud på din dator och aktivera foton ström. Därefter kommer alla foton från din iPhone att automatiskt synkroniseras till din dator.
Det andra sättet att överföra foton från iPhone till pc är att använda iTunes. iTunes är en programvara från Apple som gör det möjligt för användare att hantera och överföra filer från en iOS-enhet till en dator. För att göra detta, behöver du bara ansluta din iPhone till din dator med hjälp av en USB-kabel, och sedan öppna iTunes. Därefter kommer du att se en ruta som frågar dig hur du vill lägga till filerna på din dator. Välj "Lägg till filer från din dator" och leta upp fotona som du vill överföra

Varför kan jag inte se videoklipp Android?

Det finns flera olika anledningar till varför man inte kan spela upp videofilmer på sin Android-enhet. En av anledningarna kan vara att enhetens processorkraft är för låg. En annan anledning kan vara att videofilmen har ett ogiltigt format eller att den är skadad.

By Tamera Beekman

Hur tjänar man extrapengar? :: Hur låser jag upp YouTube?
Användbara länkar