Hem > H > Hur Stänger Man Ner Sidor På Iphone 13?

Hur stänger man ner sidor på iPhone 13?

Hur man stänger appar på iPhone 13

Gå genom dina appar sida till sida (vänster till höger eller vid behov) och hitta appen som du vill stänga. För att stänga en app, lägg fingret på den och svep uppåt på den. Du vet att den har stängts när den försvinner från toppen av skärmen. Fortsätt att stänga appar efter behov.

Läs mer

Med detta i åtanke, vad är en flik på datorn?

När du surfar på webben eller gör efterforskningar slipper du skräpa ned skrivbordet med en massa fönster. Istället kan du visa flera webbsidor i ett enda Safari-fönster genom att använda flikar. Hur byter man flikar i Chrome? flikarChromeflikarbyta

Ordna dina fönster

  1. håller muspekaren över det minimerade fönstret.
  2. trycker på Alt + Tabb för att byta till ett annat fönster.
  3. högerklickar på en flik och väljer Flytta fliken till ett annat fönster.

Hur har man två sidor uppe samtidigt Chrome?

Visa två fönster samtidigt

  1. Klicka på Maximera i ett av fönstren och håll musknappen nedtryckt.
  2. Dra till pilen åt vänster eller höger .
  3. Gör samma sak för det andra fönstret.
Man kan också fråga varför försvinner mina flikar i safari? Att samla på sig tiotals öppna flikar riskerar att sega ner datorn, men desto värre är det när olyckan är framme och de försvinner. Kanske har Safari kraschat och kom tillbaka utan att återskapa de öppna flikarna, eller så råkar du stänga ett helt fönster eller några flikar.

Man kan också fråga hur får man bort flikar på ipad?

Du kan också dra appdelaren till vänster eller höger över Safari-fönstret som du vill stänga. Du kan också slå ihop dina Safari-fönster till ett enda fönster: tryck på och håll ned Windows-knappen eller knappen Lägg till i verktygsfältet och tryck sedan på Slå ihop alla fönster. Man kan också fråga hur ser man historik på safari? Du kan söka i din surfhistorik och hitta snabbt webbsidor du vill besöka igen. I Safari på datorn väljer du Historik > Visa all historik. Skriv text i sökfältet längst upp till höger i fönstret.

Hur tar man bort blockerade hemsidor?

blockera

Ändra inställningar för en viss webbplats

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Klicka på ikonen till vänster om webbadressen: Lås. Information. Farlig.
  4. Klicka på Inställningar för webbplatsen.
  5. Ändra en inställning för behörigheter.
På motsvarande sätt, varför står det att webbsidan är inte tillgänglig?

När du surfar till en webbplats ansluter din dator till servern där webbplatsen är hosted. Om servern är nere eller om det finns något fel på anslutningen till servern, får du felmeddelandet "This site can’t be reached". Detta felmeddelande visas också om du försöker surfa till en webbplats som inte finns.

Följaktligen, hur tar man bort inte säker?

Det finns flera olika sätt att ta bort "not sure". Om du vill avinstallera det helt, kan du gå in i din "Settings" -app och leta efter det under "Apps" eller "Application Manager". du kan också söka efter det på din enhet med sökfunktionen. När du hittat det, tryck på det och välj "Uninstall".

By Landa Sang

Vad gör Utforskaren? :: Varför kan jag inte öppna Utforskaren?
Användbara länkar