Hem > V > Varför Stänger Mobilen Ner Appar?

Varför stänger mobilen ner appar?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Läs mer

Varför kraschar appar på mobilen?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView. Följaktligen, varför stängs appen ner samsung? Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar.

Man kan också fråga varför körs appar i bakgrunden?

Detta görs genom att gå in på olika sidor för inställningar. Detta gör du genom att navigera till Inställningar / Appar / [appen som ska ändras] / Batteri / Optimera batterianvändning / Allt / [appen som ska ändras] och där använder reglaget för att stänga av batterioptimering. Varför stängs Mina appar ner iPhone? Leta efter uppdateringar

Öppna App Store, tryck på profilsymbolen och rulla sedan ned för att se om det finns tillgängliga uppdateringar för appen. Om det inte finns några uppdateringar för appen uppdaterar du mjukvaran på din iPhone eller iPad.

Man kan också fråga vad gör man när telefonen hänger sig?

telefonensig

Starta om telefonen som vanligt och kontrollera apparna

  1. Starta om telefonen.
  2. Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget.
  3. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort.
Med hänsyn till detta, vad innebär det att sätta en app i viloläge? Utöver att de oanvända apparna inte körs i bakgrunden eller kan inverka på batteritiden ska de även ta upp mindre lagringsutrymme. Sannolikt försätts appar i viloläge automatiskt efter en längre tids inaktivitet, eller så visas en dialogruta så att användaren får avgöra saken själv.

När en app inte fungerar?

Om du har testat felsökningsstegen men fortfarande har problem kontaktar du oss eller apputvecklaren. Om du inte kan uppdatera några appar eller om du har problem med appar från Google kontaktar du Google Play. Om du har problem med en app men kan använda andra appar utan problem kontaktar du apputvecklaren. Därefter, vad är nya quizkampen?

Den nya frågesporten är ett spel där två spelare tävlar om att svara rätt på frågor. Den första spelaren som svarar rätt på tre frågor vinner spelet.

Och en annan fråga, hur får jag bort säkert läge på min samsung galaxy?

Det finns några sätt att ta sig ur felsäkert läge på en Samsung Galaxy. Ett sätt är att hålla ned strömknappen och välja alternativet "Omstart". Detta kommer att starta om telefonen och ta den ur felsäkert läge. Ett annat sätt är att gå in i menyn Inställningar och välja fliken "Allmänt". Därifrån bläddrar du ner till alternativet "Omstart och återställning" och väljer "Starta om". Detta kommer också att starta om telefonen och ta den ur felsäkert läge.

By Soutor Fylnn

Vilken router använder Telia? :: Kan man ringa anonymt till 114 14?
Användbara länkar