Hem > H > Hur Packar Man Upp Filer Med Winrar?

Hur packar man upp filer med winrar?

Metod 2

  1. Högerklicka på RAR-filen och håll muspekaren över ”WinZip” för att visa den sekundära menyn.
  2. Klicka på ”Extrahera till...” och välj den plats du vill spara filen till.
  3. Klicka på ”Packa upp:” så att innehållet i RAR-filen öppnas.

Läs mer

Hur packar man ihop filer?

Hur du packar upp filer med WinZip

  1. Starta WinZip från Start-menyn eller en ikon på Skrivbordet.
  2. Om du bara vill packa upp några av filerna klickar du på motsvarande filer eller mappar i rutan för den komprimerade filen, så att rutan för att packa upp filen eller mappen markeras.
Vad betyder att komprimera? Komprimering innebär att en eller flera filer (eller mappar) packas ihop till ett koncentrerat paket. När du komprimerar filer blir de ursprungliga filerna kvar på sina platser, så du kan tämligen tryggt komprimera filer. Dekomprimering igen betyder att de packade filerna "utvidgas" i sin ursprungliga storlek.

Kan inte öppna komprimerad mapp?

Testa att skapa ett nytt administratörskonto för att se om det går att öppna via det. Testa även följande för att se om det är någon skadad systemfil som orsakar detta: ⦁ Högerklicka på startknappen nere till vänster och välj Kommandotolken (Administratör). Och en annan fråga, kan inte extrahera? Klicka på filen med höger musknapp och välj egenskaper. I rutan som kommer upp kollar du vilken filtyp det är på den packade filen. Är det en . zip fil så högerklickar du på filen och väljer Extrahera alla...

Var hamnar ZIP-filer?

Om du valde en fil sparas en ZIP-fil med samma filnamn i den mappen. Om du valde flera filer sparas ett ZIP-arkiv med namnet Archive. zip i den mappen. Därefter, hur komprimera en pdf fil? Komprimera en PDF i Förhandsvisning på datorn

  1. Öppna de PDF-filer som du vill komprimera i appen Förhandsvisning på datorn.
  2. Välj Arkiv > Exportera. (Välj inte Exportera som PDF.)
  3. Klicka på popupmenyn Quartz-filter och Minska filstorlek.

Hur kan man göra en fil mindre?

Du kan minska storleken på de flesta filer genom att komprimera dem i en zip-fil. Du kan skapa och öppna zip-filer i Windows utan någon ytterligare programvara. Navigera till mappen som innehåller filen som du vill skicka. Hur skickar man en mapp via mail?

För att skicka en mapp med e-post behöver du först packa ihop mappen i en zip-fil. Därefter går du in i din e-postklient, skapar ett nytt meddelande och bifogar zip-filen. I meddelandet skriver du en kort beskrivning av innehållet i mappen och skickar sedan iväg det.

Därmed, hur använder man 7 zip?

Det finns två olika sätt att använda 7 zip. Antingen använder man den grafiska användargränssnittet eller så använder man kommandotolken.
För det första alternativet, öppna bara programmet 7 zip. Du kommer att se tre olika alternativ i menyn längst upp: Arkiv, Visa och Hjälp.
Arkiv: Här kan du skapa nya arkiv, öppna befintliga arkiv, extrahera filer från arkiv och så vidare.
Visa: Här kan du välja hur du vill visa information om de arkiv du har öppnat.
Hjälp: Här hittar du information om användarhandböcker och andra dokumentationer.
För det andra alternativet, använd kommandotolken i stället. Du kan göra detta genom att öppna en kommandotolk i det operativsystem du använder och sedan navigera till mappen där 7 zip är installerat.
CD C: \ Program Files \ 7-Zip
När du är i rätt mapp, kan du sedan börja använda kommandon för att skapa, öppna och extrahera arkiv. Mer information om hur du gör detta finns i användarhandboken.

By Fogg

Varför kan jag inte ladda ner Dropbox? :: Kan man se vem som surfar på wifi?
Användbara länkar