Hem > V > Vad Gör Winrar?

Vad gör winrar?

Det kan packa upp och skapa RAR- och ZIP-filer. Programmet stödjer filtyperna: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7z och filformatet Z.

Läs mer

Kan inte öppna filen som ett arkiv?

Tips: Om du vill hoppa över Arkiv > Öppna och alltid använda dialogrutan Öppna gör du så här: Välj Arkiv >-alternativ > Spara och markera sedan kryssrutan Visa inte dialogrutan Backstage när du öppnar eller sparar filer. Stäng sedan alla öppna Office-program och öppna dem på nytt. Hur öppnar man en RAR fil på Mac? För att kunna öppna ett RAR-arkiv i OS X behöver du ladda hem programmet The Unarchiver. Det finns flera program som kan öppnar RAR-filer, men The Unarchiver är vår absoluta favorit på Mac. Programmet hämtas via Mac App Store.

Varför kan jag inte öppna filen?

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.
Dessutom, kan inte öppna filen något gick fel? Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.

Följaktligen, varför kan man inte öppna dokument i word?

Du vill till exempel visa en PDF-fil som är bifogad i ett e-postmeddelande i Word. Du har dock inte ett PDF-visningsprogram installerat. Därför vet enheten inte vilket program som ska öppnas för att visa filen. I det här fallet kan du ändra filens format så att det matchar ett program som du har installerat. Varför kan jag inte öppna bifogade filer i Outlook? Dubbelklicka på en av MAPI-lagringsplatserna i listan för att öppna den. Här finns förmodligen det meddelande som innehåller den misstänkta bifogade filen. Expandera mappträdet i navigeringsfönstret och leta upp rätt mapp. Dubbelklicka på mappnamnet så att mappen öppnas.

Var hittar jag mina nedladdningar?

Hitta och öppna filer

  1. Öppna appen Filer på telefonen. Läs mer om var du hittar apparna.
  2. Nedladdade filer visas. Tryck på menyn. om du letar efter andra filer. Tryck på Mer Sortera efter om du vill sortera efter namn, datum, typ eller storlek.
  3. Tryck på en fil som du vill öppna.
Folk frågar också kan inte öppna word dokument i iphone?

Det finns flera anledningar till varför ett Word-dokument inte kan öppnas på en iPhone. Det kan bero på att filen inte har korrekt filändelse (.docx), att filen är skadad eller att Word-appen inte är aktuell.
Om filen inte har korrekt filändelse kan du försöka att ändra den till .docx. Det gör du genom att högerklicka på filen och välja "Ändra namn".
Om filen är skadad kan du försöka att öppna den i ett annat program, till exempel Pages eller Google Docs.
Om Word-appen inte är aktuell kan du uppdatera den genom att gå till App Store och söka efter "Microsoft Word".

Varför kan jag inte hämta PDF-filer?

Det finns flera olika anledningar till varför en PDF-fil inte kan laddas ned. Om filen är skyddad med lösenord kan det vara orsaken. Detta gör att bara den person som har lösenordet kan ladda ner filen. Andra orsaker kan vara att filen är skadad eller att du inte har rättigheter till att ladda ner den. Kontrollera även att du har rätt program för att öppna PDF-filer installerat på din dator.

By Charmane

Vad innebär det att scanna? :: Hur får man i Excel?
Användbara länkar