Hem > H > Hur Öppna Man En Iso-Fil?

Hur öppna man en ISO-fil?

Öppna. Enklaste sättet att öppna en iso-fil är att bara dubbelklicka på den i Utforskaren. Du kan också markera den, klicka på Skivavbildningsverktyg under Hantera-fliken och välja Montera.

Läs mer

Vad är en ISO-fil?

Vad är filtillägget ISO? Enkelt uttryckt är en ISO-fil ett digitalt filformat som kopierar en fysisk CD, DVD eller BD. ISO-filtillägget lagrar inte bara filer och mappar, utan innehåller all viktig filsysteminformation om diskens struktur. Folk frågar också vad utmärker en installation via en msi fil?

En installation genom en msi-fil skiljer sig från en installation med hjälp av en exe-fil på flera olika sätt. MSI-filer är kompilerade av Windows Installer och innehåller mer information om hur installationen ska utföras. Exe-filer är vanligtvis kompilerade av tillverkaren av programvaran och innehåller mindre information. MSI-filer är också lättare att distribuera eftersom de flesta program som använder Windows Installer redan kan hantera dessa filer.

Därmed, hur använder man rufus?

För att använda rufus, först ladda ner och installera det på din dator. Starta sedan programmet och välj en av de tillgängliga enheterna i drop-down-menyn. Klicka sedan på knappen "Start" för att starta processen.

By Engeddi Billiel

Vad är en vektoriserad bild? :: Kan inte starta Office 365?
Användbara länkar