Hem > H > Hur Skapar Man En Ny Mejladress?

Hur skapar man en ny mejladress?

Skapa ett Gmail-konto

  1. Öppna Googles kontoregistreringssida.
  2. Konfigurera kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.
  3. Logga in på Gmail med kontot som du har skapat.

Läs mer

Hur gör man en egen E-post?

Hur skaffar jag E-postadress?

  1. Skapa ett Google-konto (E-post hos gmail.com) Surfa till www.gmail.com Klicka på Skapa konto.
  2. Skapa ett Microsoft-konto (E-post hos outlook.com) På motsvarande sätt kan man skaffa ett konto hos Microsoft, som samtidigt fungerar som en E-postadress..
  3. För dig som vill veta lite mer.
Är Google-konto och Gmail samma sak? Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter):

Hur lägger man till ett Google-konto?

Android

Lägg till ett Google-konto eller ett annat konto på telefonen

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Konton.
  3. Tryck på Lägg till konto längst ned.
  4. Tryck på den typ av konto du vill lägga till.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.
Varför måste jag ha ett Google-konto för Android? En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto.

Folk frågar också hur många mail kan man ha?

Totalt antal meddelanden som du kan skicka varje dag (1 000 meddelanden) Antal mottagare som du kan skicka till varje dag (1 000 mottagare) Maximalt antal mottagare per meddelande (500 mottagare) Storleken på inkommande och utgående meddelanden (20 MB, upp till 5 GB med Mail Drop aktiverat) Hur skriver man mail till flera personer? Om du vill lägga till fler än en mottagare skriver du ett kommatecken mellan varje namn eller e-postadress. Du kan även klicka på Till, Kopia eller Hemlig kopia för att lägga till mottagare eller hantera kontaktetiketter.

Dessutom, kan man ha flera hotmail konton?

Lägga till fler konton

När du har konfigurerat det första kontot följer du stegen nedan om du vill lägga till fler e-postkonton. Välj Verktyg > Konton. Klicka på plustecknet (+) > Nytt konto. Ange e-postadressen för kontot.
Följaktligen, hur organiserar man mailen?

Det beror på vilken typ av mail man får. Om man får mycket mail kan det vara bra att sortera det i mappar, så att man enkelt kan hitta det man letar efter. Man kan också använda mailprogrammets sökfunktion för att snabbt hitta vissa mail.

På motsvarande sätt, hur fungerar prioriterad inkorg?

Prioritetsinlägg fungerar på samma sätt som andra inlägg, men de visas först i inkorgen. Detta gör det lättare att hitta och hantera viktiga e-postmeddelanden.

By Antonie Gangadhar

Hur lägger man till ett till Google-konto? :: Hur kopplar man ihop två mailadresser?
Användbara länkar