Hem > H > Hur Får Man Kindle Unlimited?

Hur får man Kindle Unlimited?

Du kan använda ditt kreditkort som är registrerat hos Amazon för att betala månadsavgiften och du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att besöka ditt Amazon-konto och justera dina inställningar.

Läs mer

Kan man ha Kindle Unlimited i Sverige?

Få tillgång till Kindle Unlimited från vilket land som helst genom att följa dessa steg. Förra veckan gjorde Amazon sin nya prenumerationstjänsteman känd som Kindle Unlimited för alla de läsare som vill läsa på ett annat sätt och mot en avgift på 9,99 USD kan de läsa så många böcker som de vill varje månad. Hur fungerar Kindle i Sverige? För att använda Kindle-appen behöver du ett konto hos Amazon, vilket är gratis och går att fixa enkelt via en webbläsare. Sedan behöver du ha E-böcker knutna till ditt konto. Du kan hämta böcker både via en dator och via appen i telefonen och det finns mängder med gratisböcker att ladda ner.

Hur mycket kostar en Kindle?

KindleKindle Paperwhite
PrisFrån: 999,00 krFrån: 1 539,00 kr
Betyg4,1 av 5 stjärnor (10)4,4 av 5 stjärnor (30)
Skärmstorlek6 tum reflektionsfri skärm6,8 tum reflektionsfri skärm
Lagring8 GB8 GB
Vilken läsplatta är bäst? bästaläsplattan

  • Kobo Clara HD - BÄST I TEST LÄSPLATTA. Med det mesta du behöver.
  • Kobo Libra 2 - BÄSTA PREMIUMVAL.
  • Kobo Libra H2O.
  • Kobo Sage.

Därefter, hur köper man böcker till kindle?

Köp böcker i din app med Kindle Store.

  1. Öppna Kindle-appen .
  2. Hitta boken du vill köpa genom att gå till Store i huvudmenyn eller söka efter titeln var som helst i appen.
  3. Välj bokomslaget.
  4. Välj Köp nu.
Vad är en e-boksläsare? En e-boksläsare (ofta kallad läsplatta) är en platta som ersätter den tryckta boken. Det inbyggda minnet rymmer tusentals böcker i en form som är jämförbar med en tunn pocketbok.

Med tanke på detta, vad är kindle för något?

Kindle är Amazons egna serie av läsplattor. Den första Kindle-läsplattan lanserades i november 2007 och sålde slut snabbt. Genom åren har det kommit uppdaterade versioner av läsplattorna och Amazon har även lanserat olika modeller på sina läsplattor. Amazon.com har ett stort utbud av e-böcker, över en miljon titlar. Med hänsyn till detta, vad menas med kindle?

En Kindle är en bokläsningsenhet som utvecklats av Amazon. Den använder en pekskärm och ansluts till internetshoppen Amazon Kindle Store för att kunna ladda ner och köpa e-böcker.

Hur använder man Storytel Reader?

Först och främst, ladda ner och installera programvaran på din dator eller mobil. Klicka sedan på länken nedan för att gå till Storytel Reader-sidan. Klicka på knappen "Ladda ner" och välj sedan "Öppna" när du får frågan. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för att börja läsa.
Först och främst, ladda ner och installera programvaran på din dator eller mobil. Klicka sedan på länken nedan för att gå till Storytel Reader-sidan. Klicka på knappen "Ladda ner" och välj sedan "Öppna" när du får frågan. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för att börja läsa.

By Reace Thorsten

Kan man se vem som sökt mig på LinkedIn? :: Kan man köpa InDesign?
Användbara länkar