Hem > V > Vad Är En Bra Gaming Mus?

Vad är en bra gaming mus?

Roccat Burst Pro är en trådad gamingmus med extremt låg vikt. Dess 68 gram gör den till en av de lättaste vi har testat. Den ger ett intryck av att vara ganska långsmal, och det gör också att den ligger riktigt bra i handen. Konstruktionen gör att den passar både små och stora händer, likväl höger- som vänsterhänta.

Läs mer

Vilken är världens bästa gamingmus?

I vårt bäst i test har vi tagit fram de bästa gamingmössen i sex kategorier, vilket är följande modeller: Bästa gamingmus med kabel: Razer Viper 8KHz. Bästa trådlösa gamingmus: Logitech G Pro X Superlight. Bästa gamingmus för stora händer: Corsair Ironclaw RGB Wireless. Dessutom, vilken mus? Ambidextriösa möss har en symmetrisk design, vilket gör att de passar både vänster- och högerhänta användare, eller de användare som föredrar en lägre och mer slimmad mus. Delar du datormusen med en vänsterhänt användare kan en ambidextriös mus vara ett bra alternativ.

Är trådlös mus bra?

Vare sig du behöver en mus för vardagssurf, arbete eller gaming så kommer du kunna hitta ett bra, trådlöst alternativ i den här listan. Idag finns det trådlösa möss med både bluetooth och 2.4 GHz vilket gör mössen lämpliga för såväl arbete som gaming där det krävs snabb responstid. Därmed, vilken datormus? Logitech MX Master 2S har ett inbyggt batteri med lång batteritid, som du smidigt kan ladda med den medföljande mikro USB-kabeln. En särskild funktion med just denna datormus är att du har möjlighet att ansluta den till tre olika datorer samtidigt, och du byter enkelt mellan de olika genom en knapptryckning.

Hur mycket kostar en gaming mus?

Det kan dessutom röra sig om rejält mycket högre priser. Visst går det att hitta en gamingmus som inte kostar mer än 300 kronor, men de som spelar mycket och verkligen går in för det hela betalar ofta mellan 1 000 och 2 000 kronor för en riktigt bra mus som svarar snabbt även på mindre signaler. Följaktligen, vilken är den bästa musmattan? Topp 5 bästa musmattor

  • Logitech G PowerPlay.
  • MEST POPULÄR. Satechi Eco-Leather Deskmate.
  • MEST PRISVÄRD. SteelSeries QcK.
  • FLEST FUNKTIONER. Corsair Gaming MM300 Extended.
  • VÅRT SENASTE VAL. Asus ROG Sheath.

Dessutom, vilken musmatta ska man köpa?

Bästa gamingmusmatta överlag – Corsair MM200 Pro Premium. Bästa stora gamingmusmatta (oversized/extended) – ASUS ROG Sheath. Bästa billiga gamingmusmatta – SteelSeries QcK Edge. Bästa gamingmusmatta med hård yta (plast) – Logitech G440. Följaktligen, varför köpa musmatta?

Det finns flera skäl till varför man ska köpa en musmatta. En musmatta ger en jämn yta för musen att glida på, vilket gör det enklare att styra musen. En musmatta kan också hålla musen från att glida av bordet när du använder den. Dessutom är det bekvämt att ha en musmatta om du ofta använder en bärbar dator eller laptop, eftersom det ger en mjuk och jämn yta för musen att glida på.

Med detta i åtanke, måste man ha en musmatta?

No, you don't need a mouse pad, but it can make your mouse easier to use and can help it last longer. A mouse pad can provide a smooth surface for the mouse to move on, and can also protect your desktop from scratches.

By Harrie Lampley

Hur stor är en XXL musmatta? :: Vilken är bästa speldatorn?
Användbara länkar