Hem > H > Hur Fungerar Det Med E-Bok?

Hur fungerar det med e-bok?

En e-bok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan läsa den direkt på din dator, handdator eller på en särskild läsplatta. En e-bok är alltså en datorfil. Vanligen köper du e-boken via internet. Då laddar du ner boken från affärens hemsida.

Läs mer

Folk frågar också vad är dåligt med e-böcker?

Det finns dock även nackdelar med e-böcker, så som nämndes inledningsvis. En läsplatta är till exempel beroende av batterier, och i värsta fall kan man därför drabbas av att batterierna dör halvvägs genom en fyratimmarsflygning – något som aldrig skulle kunna hända med en bok. Och en annan fråga, finns det svenska böcker på kindle? För att hjälpa dig fylla din digitala bokhylla erbjuder vi ett stort utbud av svenska böcker som fungerar att läsa på Kindle.

Kan man läsa ePub på Kindle?

För att kunna läsa dina e-böcker på Kindle, måste du dock först konvertera dem från ePub till Kindles eget e-boksformat, som kallas Mobi. Därmed, Är läsplattor bra? Det finns många fler saker som är bra med läsplattor

Det finns så klart många fler anledningar till varför en läsplatta kan vara rätt för dig. Om du både vill läsa själv och lyssna på dina böcker så finns läsplattor som kan spela ljudböcker. Antingen via inbyggda högtalare eller i anslutna hörlurar.

Är läsplatta bra för ögonen?

En läsplatta är särskilt framställd för att läsa text på, och inte för att surfa runt på nätet. Till skillnad från surfplattor så är läsplattor därför försedda med något som kallas för elektroniskt bläck, vilket gör det mer skonsamt för ögonen att läsa. Vad är skillnaden på läsplatta och surfplatta? Till skillnad från surfplattor som har inbyggd belysning bakom skärmen så utnyttjar läsplattor istället det naturliga ljuset. Detta gör att läsplattor är överlägsna utomhus i solljus där många surfplattor är svåra eller rent av omöjliga att läsa på.

Kan man lyssna på Storytel på datorn?

För att lyssna och läsa måste du vara inloggad i appen via din telefon, surfplatta eller via läsplattan Storytel Reader. Du kan alltså inte ta del av innehållet genom att logga in på vår hemsida. På hemsidan kan du däremot hantera ditt abonnemang och lägga till eller ta bort titlar i din bokhylla. Kan man läsa Storytel på Letto?

Nej, det går inte att läsa Storytel på Letto. Letto är en e-boksläsare och Storytel är en ljudbokstjänst.

Varför kommer jag inte in på Storytel?

Det finns flera olika anledningar till varför man inte kan logga in på Storytel. En av anledningarna kan vara att man inte har ett aktivt abonnemang. Man kan också ha glömt bort sitt användarnamn eller lösenord. Om man försöker logga in med ett giltigt användarnamn och lösenord men ändå inte lyckas, kan det bero på att Storytel-servern är nere eller att man har problem med sin internetuppkoppling.

By Theodora Morua

Vems Macadress? :: Hur många Kpier?
Användbara länkar