Hur bokmärker jag TechLib.com?

A: Bokmärken TechLib.com låter dig komma åt Tech Lib Computer Dictionary med ett enda klick. Detta gör det enkelt att slå upp en definition när du kommer med en okänd term. Nedan följer instruktioner om hur bokmärke denna webbplats för olika webbläsare och datorplattformar.

Innan du slutför följande steg, se till att URL i din adressfältet lyder: https://TechLib.com

fönster

krom

Tryck på Control + D eller klicka på stjärnikonen (☆) längst till höger i adressfältet. Detta kommer att lägga till sidan i dina bokmärken. Du kan sedan välja att byta namn på det och välja en specifik mapp för bokmärket.

kant

Tryck på Control + D eller klicka på stjärnikonen (☆) i fönstrets övre högra hörn, precis under adressfältet. Du kan sedan byta namn på bokmärket och spara det i en specifik favoritmapp.

Internet Explorer

Bokmärken kallas "Favoriter" i Internet Explorer. Tryck på Control + D eller klicka på Favoriter knappen under adressfältet, välj "Lägg till i favoriter ..." Du kan anpassa bokmärkesnamnet och spara det i en specifik favoritmapp.

firefox

Tryck på Control + D eller klicka på stjärnikonen (☆) till höger om sökfältet i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret. Innan du sparar bokmärket kan du byta namn på det och välja var du vill spara det.

vallmo

krom

Tryck på Command + D eller klicka på stjärnikonen (☆) längst till höger i adressfältet. Detta kommer att lägga till sidan i dina bokmärken. Du kan sedan välja att byta namn på det och välja en specifik mapp för bokmärket.

safari

Tryck på Command + D eller välj "Lägg till bokmärke..."från bokmärkesmenyn. Du kan också klicka på alternativet" Visa sidofält "bredvid bakåt- och framåtknapparna för att visa din bokmärkeslista till vänster i webbläsarfönstret. Sedan kan du klicka på ikonen till vänster om webbadressen och dra den till en specifik bokmärkesmapp. Alternativt kan du också dra ikonen till favoritfältet (om den visas) för att spara bokmärket i favoritfältet för enkel åtkomst.

firefox

Du kan antingen trycka på Command + D, klicka på stjärnikonen (☆) till höger om sökfältet eller välja "Bokmarkera den här sidan..."från menyn Bokmärken. Du kan också klicka på ikonen bredvid webbadressen och dra den till bokmärkesverktygsfältet direkt under adressfältet.

iOS

safari

Tryck på "Dela" -ikonen mitt i verktygsfältet längst ner på webbsidan (bläddra uppåt om verktygsfältet inte visas). Tryck på ikonen "Lägg till bokmärke" och välj bokmärkesnamnet och var du vill spara det. Du kan också trycka på "Lägg till i favoriter" för att snabbt lägga till bokmärket i favoritfältet. Om du synkroniserar dina enheter med iCloud kommer detta också att lägga till bokmärket i favoritfältet i Safari på din Mac.

krom

Tryck på "Mer" -ikonen (tre vertikala prickar) längst upp till höger i fönstret. Tryck sedan på stjärnikonen (☆) för att lägga till sidan i dina bokmärken. Klicka på länken "Redigera" som visas för att anpassa bokmärkens namn och plats.

android

krom

Tryck på "Mer" -ikonen (tre vertikala prickar) längst upp till höger i fönstret. Tryck sedan på stjärnikonen (☆) för att lägga till sidan i dina bokmärken. Klicka på länken "Redigera" som visas för att anpassa bokmärkens namn och plats.

Vill du lära dig mer om bokmärken? Visa Definition av bokmärke.