Hem : Villkor

Användarvillkor

Användningspolicy

Du kan använda denna webbplats för det avsedda syftet med att lära dig tekniska termer. Du får inte använda någon form av automatisk enhet eller program för att komma åt eller kopiera någon del av TechLib.com.

Webbplatsens innehåll

Allt innehåll som finns på TechLib.com tillhör Sharpened Productions. Informationen på denna webbplats tillhandahålls som en offentlig referens utan några garantier och levereras på basis av "som det är" och "som tillgängligt". Varje definition verifieras innan den publiceras på TechLib.com. Även om allt görs för att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt, ansvarar TechLib.com inte för felaktig information. Snälla du kontakta TechLib med eventuella fel.

Upphovsrättsinformation

Alla definitioner som finns på denna webbplats är original, upphovsrättsskyddat innehåll från Sharpened Productions. Dessutom är all webbsidestext, HTML-kod, webbskript, databasinformation, bilder och siddesign originalinnehåll och skyddas av internationell upphovsrättslag. Du kan använda information från TechLib-webbplatsen för personligt bruk, men du får inte publicera, reproducera, ladda upp, lägga upp eller offentligt distribuera innehåll som finns på denna webbplats.

Om du vill använda definitioner eller annan information från TechLib.com i en uppsats eller publikation, använd citationsverktyget längst ner i varje definition eller följ Riktlinjer för citat. Om du vill använda TechLib-definitioner för något annat ändamål, vänligen skicka en skriftlig begäran till kontakta TechLib.

Rapportera alla upphovsrättsintrång till TechLib.

Integritetspolicy

TechLib.com samlar inte in eller distribuerar personlig information. Visa hela integritetspolicy.

Länkningspolicy

Du kan länka till TechLib (https://TechLib.com/) utan att begära tillstånd. Men vuxna webbplatser, stötande webbplatser och andra webbplatser som inte är lämpliga för alla åldersgrupper kanske inte länkar till TechLib. Om du vill använda en bild för att länka till TechLib kan du använda bilden nedan:

TechLib.com

Besök Hjälpcenter för mer information om länkning till TechLib.

Frågor?

Vänligen ställa alla frågor angående användningen av denna webbplats eller TechLib-mobilapparna till TechLib-administratör.