Finns det en Tech Lib Dictionary-app tillgänglig för iOS?

A: ja! TechLib har en iOS-app för iPhone och iPad som gör det enkelt att leta upp definitioner av datortermer direkt från din mobila enhet.

Ladda ner den GRATIS Tech Lib-appen!

Dagens term iOS Bläddra bland Tech Lib iOS

Versionsinformation

version 1.5.1 (4.4 MB) - Släppt 20 december 2018

Om Tech Lib iOS-appen

Tech Lib-appen ger definitioner för över tusen av dagens mest använda tekniska termer. Du kan söka och bläddra igenom hela ordlistan, spara favoriter och komma tillbaka varje dag för att läsa den dagliga definitionen.

Målet med Tech Lib-appen är detsamma som TechLib-webbplatsen - att göra datorterminologi lätt att förstå. Definitioner är skrivna tydligt och koncist och ger verkliga exempel på hur termerna används.

Pris

Tech Lib-appen är FRIapp Store.

Systemkrav

En iPhone eller iPad från Apple som kör iOS 7.0 eller senare.

Frågor?

Om du har några frågor om Tech Lib-appen, tack kontakta TechLib.