Kan jag skriva ut definitionerna?

A: ja! För att skriva ut en definition kan du:

1. Tryck på Control + P (Windows) eller Command + P (Mac).
  2. Välja Arkiv → Skriv ut ... från din webbläsares meny.
  3. Välj alternativet Skriv ut i listan över delningsknappar för sociala medier till höger om varje definition.

När du väljer Skriv ut skrivs ut dialogrutan öppnar och visar en skrivarvänlig version av definitionen. Du kan antingen skriva ut definitionen som den är eller anpassa utskriften med alternativen i utskriftsdialogrutan. Nedan följer ett exempel på standardutskriftslayouten.

Android Definition - Exempel på utskrift

OBS: Eftersom alla definitioner som finns på denna webbplats är originellt upphovsrättsskyddat innehåll från Tech Lib Computer Dictionary, ingår en hänvisning till online-definitionen med varje tryckt definition.