Hem > K > Kan Jag Se När Jag Köpte Min Iphone?

Kan jag se när jag köpte min iPhone?

Klicka på länken ”Free IMEI checker” och ett nytt fönster öppnar sig. Skriv nu in ditt IMEI-nummer och klicka ”Check iPhone IMEI” eller vad du väljer att kolla. Nu kommer du se vilken modell det är, inköpsdatum samt vilken låsstatus du har.

Läs mer

Hur lång garanti är det på iPhone?

Apples ettåriga (1) begränsade garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven. Därmed, vad ingår i apples garanti? Obs! Alla anspråk som görs under Apples ettåriga begränsade garanti kommer att regleras av de villkor som anges i detta garantidokument. Dessutom kommer Apple att ge dig tillgång till teknisk telefonsupport under en period på nittio (90) dagar från leveransen av Apple-produkterna.

Hur lång är garantin på iPhone 11?

Din produktgaranti. Apples begränsade garanti gäller din iPhone och Apple-märkta tillbehör och omfattar tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen. Och en annan fråga, kan man se hur gammal en mobiltelefon är? 1973 var konceptet färdigutvecklat och den 3 april 1973 ringde Cooper historiens första mobiltelefonsamtal. Det dröjde dock till 1983 innan mobiltelefoner började säljas till allmänheten.

På motsvarande sätt, hur vet jag att min iphone är äkta?

iPhone

Om du inte har tillgång till enheten

  • Gå till appleid.apple.com i en webbläsare.
  • Logga in med det Apple-ID du använder på din enhet.
  • Välj avsnittet Enheter. Du kan se serienumret och IMEI/MEID genom att markera enheten.
Man kan också fråga vad gäller för garanti? Under garantitiden har du rätt att kräva samma åtgärder som du har rätt till enligt konsumentlagstiftningen. Omfattas felet på varan eller tjänsten av garantin ska det åtgärdas utan kostnad för dig. Du har även rätt att få ersättning för merkostnader du har fått på grund av felet.

Följaktligen, måste man ha kvitto för garanti apple?

När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte. Därmed, när är det dags att byta batteri iphone?

Det finns ingen exakt regel för när det är dags att byta batteriet på en iPhone. Det kan vara nödvändigt att byta det efter ett tag om telefonen inte håller laddningen lika länge som den brukade, eller om den tar längre tid att ladda än normalt. Om du märker att användarupplevelsen påverkas och batteritiden blir kortare, kan det vara dags att byta ut batteriet.

Därefter, Är det garanti på airpods?

Ja, det finns en garanti på AirPods. Apple erbjuder en begränsad garanti på ett år från inköpsdatumet. Garantin täcker fel på material och tillverkning, men inte skador orsakade av användaren. Om du behöver använda garantin, kan du kontakta Apple för att få hjälp.

By Christiane Pollydore

Hur vet jag om min Iphone är jailbreakad? :: Har jag en brandvägg?
Användbara länkar