Hem > H > Hur Vet Jag Om Min Iphone Är Jailbreakad?

Hur vet jag om min Iphone är jailbreakad?

Om man ska förklara det enkelt så ska man inte säga saker som är helt felaktiga dock. Man tar inte alls bort allt som Apple installerat och man installerar inte ett annat OS. Ett jailbreak bryter/låser upp iOS och låter dig köra mjukvara som inte gått genom Apples kanaler. Systemet är exakt samma i övrigt.

Läs mer

Därefter, varför jailbreak?

Då, varför jailbreaka?
Det finns många skäl till varför man jailbreaka sin iPhone. En av de största anledningarna är att få tillgång till en mängd olika anpassningsmöjligheter som annars inte finns tillgängliga. Jailbreak ger användarna möjlighet att anpassa hur deras enheter ser ut och fungerar på ett helt unikt sätt, och det finns massor av olika tillägg och teman att välja mellan. Jailbreak ger också användare tillgång till många olika funktioner och inställningar som annars är dolda eller begränsade av Apple.
Det finns också många användare som jailbreaka sin iPhone för att kunna använda olagliga appar och tjänster. Detta är inte rekommenderat eftersom det innebär en stor risk för att skada din enhet, men det är ett vanligt skäl för jailbreak.
Det finns många olika anledningar till varför man jailbreaka, och det är upp till var och en att avgöra om det är värt det för dem. Vad menas med jailbreak?

En jailbreak är ett sätt att få tillgång till alla filer och mappar på en iOS-enhet, inklusive de som är dolda från användarna. Jailbreak gör det också möjligt för användare att installera oberoende programvaror och modifiera systeminställningar. Jailbreak kan göras på alla iOS-enheter, inklusive iPhone, iPad och iPod touch.

By Rosio Knipp

Hur stor del av en normalfördelad population befinner sig mer än 3 standardavvikelser över medelvärdet? :: Kan jag se när jag köpte min iPhone?
Användbara länkar