Hem > V > Vem Dyker Upp På Personer Du Kanske Känner?

Vem dyker upp på personer du kanske känner?

Bland "Personer du kanske känner" finns enbart personer som har någon knytning till dina vänner på något sätt. Dom dyker inte upp där bara för att du klickat dig in på dom vid ett tidigare tillfälle. Det är när du i sökfältet skriver in tex "Sandra" som du kan få upp denne rätt tidigt i förslagslistan.

Läs mer

Varför kommer det upp personer du kanske känner på Facebook?

Funktionen Personer du kanske känner kan hjälpa dig och dina vänner att få kontakt med andra på Facebook. Förslag med Personer du kanske känner kan visa personer som du kanske vill lägga till som vänner. Det kan vara personer som du inte har sett på Facebook tidigare eller som är nya på Facebook. Man kan också fråga vad är dina förslag på facebook? De föreslagna inläggen anpassas utifrån vad som kan vara relevant för dig och påverkas av bland annat din tidigare aktivitet på Facebook. Du kan få förslag på inlägg som innehåller videor, foton eller artiklar från sidor och grupper som du inte följer. Det är ingen som har betalat för att förslagen ska visas.

Varför kan man inte se visningar på Instagram?

Om ditt konto är inställt på privat ser du kanske inte antalet videovisningar förrän din video har nått ett visst antal visningar. Antalet videovisningar är enbart synligt för videor som har lagts till efter den 19 november 2015. Därefter, kan man se gamla händelser på instagram? Du hittar händelserna i arkivet genom att trycka på ikonen Arkiv i din profil. Därifrån kan du enkelt byta mellan ditt inläggsarkiv och ditt nya händelsearkiv. I händelsearkivet visas dina händelser i ett rutnät med de senaste händelserna längst ned.

Folk frågar också hur döljer man vänlista på fb?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig.
  4. Tryck på Vem kan se din vänlista?
  5. Välj målgrupp (t. ex. Vänner) som vill du ska ha åtkomst till din vänlista.
Med detta i åtanke, vem kan se min vänlista? Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Kan man se om man tar en skärmdump på Facebook?

Ja, du kan se om du tar en skärmdump på Facebook. Om du tar en skärmdump av ett inlägg visas ett meddelande med texten "Du tog en skärmdump av det här inlägget".

Dessutom, hur kan man se om någon är online på facebook?

Det bästa sättet att se om någon är online på Facebook är att titta på deras profilbild. Om deras profilbild är grön betyder det att de är online.

By Suzie

Kan man se om någon slutar följa en på Facebook? :: Hur ser jag min tidslinje?
Användbara länkar