Hem > H > Hur Ser Jag Min Tidslinje?

Hur ser jag min tidslinje?

Tidslinjen är tillgänglig på mobila enheter och datorer. Om du har aktiverat inställningar som Webb- och appaktivitet och pausar platshistoriken eller raderar platsdata från den kan platsdata fortfarande sparas i ditt Google-konto i samband med din användning av andra webbplatser, appar och tjänster från Google.

Läs mer

Följaktligen, hur skriver man på någons tidslinje?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget: Foto: Lägger till foton till ditt inlägg. Vem dyker upp på personer du kanske känner? Bland "Personer du kanske känner" finns enbart personer som har någon knytning till dina vänner på något sätt. Dom dyker inte upp där bara för att du klickat dig in på dom vid ett tidigare tillfälle. Det är när du i sökfältet skriver in tex "Sandra" som du kan få upp denne rätt tidigt i förslagslistan.

Därefter, varför kommer det upp personer du kanske känner på facebook?

Funktionen Personer du kanske känner kan hjälpa dig och dina vänner att få kontakt med andra på Facebook. Förslag med Personer du kanske känner kan visa personer som du kanske vill lägga till som vänner. Det kan vara personer som du inte har sett på Facebook tidigare eller som är nya på Facebook. Folk frågar också kan äntligen se alla i nyhetsflödet? GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

Och en annan fråga, kan man se vilka som delat ett inlägg?

Mobil webbläsare

  1. Öppna Currents.
  2. Scrolla till inlägget du letar efter.
  3. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn.
  4. Mer information om vem ett privat inlägg delas med får du genom att trycka på Delas privat överst i inlägget.
Varför ser inte alla mina vänner mina inlägg på Facebook? Dina inlägg bör visas direkt i flödet för den målgrupp som du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad, men din feedback kan hjälpa oss att förbättra framtida upplevelser.

Var hittar jag det jag kopierat?

Tryck på Kopiera i verktygsfältet som visas. Tryck och håll på fältet där du vill klistra in texten tills ett verktygsfält visas. Detta kan vara adressfältet eller textfält. Tryck på Klistra in i verktygsfältet. Hur öppnar man urklipp?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom det kan variera beroende på vilket operativsystem du använder. På ett Windows-operativsystem kan du till exempel öppna klippbordet genom att trycka på genvägen "Windows-tangenten + V". På Mac kan du öppna urklipp genom att trycka på genvägen "Command + Shift + C".

Och därefter, hur fungerar urklipp?

Urklipp fungerar genom att lagra text eller bilder som kopierats från en annan plats. Uppgifterna lagras i klippbordet och kan klistras in på en annan plats.

By Saunder Rener

Vem dyker upp på personer du kanske känner? :: Hur tar man bort en GIF på Facebook?
Användbara länkar