Hem > V > Vem Kan Skriva På Min Tidslinje?

Vem kan skriva på min tidslinje?

Så här gör du för att styra över vilka som kan tagga dig och göra inlägg på din tidslinje

  • Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  • Klicka på Inställningar.
  • Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen.
  • Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Läs mer

Hur skriver man på någons tidslinje?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget: Foto: Lägger till foton till ditt inlägg. Och därefter, hur blir man offentlig på facebook? Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentlig eller Bara jag). Läs mer om målgrupperna som du kan välja på Facebook.

Följaktligen, varför ser jag andras grattishälsningar på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Sekretessgenvägar. Tryck på Gör en sekretesskontroll. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Konfigurera påminnelser. Varför kan jag inte se alla inlägg på min tidslinje? Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Sekretess och tryck på Profil och taggning. Tryck på Vill du granska inlägg som du har taggats i innan inlägget visas i din profil? Tryck på På eller Av för att aktivera eller inaktivera tidslinjegranskning.

Varför kan jag inte se alla mina vänners inlägg på Facebook?

Inställningarna för nyhetsflödet hjälper dig att styra vad som visas i nyhetsflödet. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar. Kan inte skriva på Facebook? Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp.

Varför går det inte att kommentera på Facebook?

Om du inte kan kommentera inlägg på en Facebook-sida och har roll som moderator kan det bero på en inställning i Business Manager. Sidor och aviseringar är en inställning som bidrar till att förhindra dig från att kommentera med din Facebook-profil när du avser att kommentera från företagssidan. Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

Svaret på den här frågan beror på vilken plattform för sociala medier du använder. På Facebook kan du till exempel se alla i ditt nyhetsflöde om du inte har ändrat dina sekretessinställningar. På Twitter kan du däremot bara se tweets från personer som du följer.

Hur ser man om någon Stalkar en på Facebook?

Det första sättet att se om någon förföljer dig på Facebook är att kolla din aktivitetslogg. Aktivitetsloggen är ett register över allt du har gjort på Facebook, inklusive de inlägg du har gillat, de kommentarer du har gjort och de personer du har lagt till som vänner. Om du vill kontrollera din aktivitetslogg går du till din profilsida och klickar på knappen "Aktivitetslogg".
Om du ser att någons namn dyker upp ofta i din aktivitetslogg är det ett bra tecken på att personen förföljer dig. Ett annat sätt att se om någon förföljer dig på Facebook är att titta på de kommentarer de lämnar på dina inlägg. Om de lämnar många kommentarer, eller om de alltid är först med att kommentera dina inlägg, är det ett bra tecken på att de förföljer dig.
Om du är orolig för att någon förföljer dig på Facebook kan du alltid blockera dem. Om du vill blockera någon på Facebook går du till dennes profilsida och klickar på knappen "Blockera".

By Schonthal Resser

Vill inte vara offentlig på Facebook? :: Hur tar man bort en begäran på Instagram?
Användbara länkar