Hem > V > Varför Kan Jag Inte Skriva På Mina Vänners Tidslinje?

Varför kan jag inte skriva på mina vänners tidslinje?

Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg.

Läs mer

Kan man se hur länge man har varit vänner på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Var hittar jag sparade länkar? Logga in på ditt Google-konto för att se dina samlingar. Du kan skapa, hitta och dela dina samlingar i Google-appen eller på google.com/collections på en telefon eller surfplatta med Android. Du kan spara bilder, platser, recept, serier, filmer och vissa webbsidor. Du kan även bevaka produkter i Google-appen.

Med hänsyn till detta, kan man spara inlägg på facebook?

Du kan spara saker du ser på Facebook så att du kan titta på dem senare. Det gäller exempelvis länkar eller videor som dina vänner lägger upp, evenemang, sidor eller foton. Tryck på längst upp till höger i inlägget. Välj Spara inlägg, Spara evenemang, Spara länk eller Spara video. Följaktligen, hur sparar man en video från facebook till mobilen? Download Facebook video

  1. Börja med att klicka in dig till den Facebook-video du vill ladda ner och kopiera adressen. En Facebook video downloader är Downvids.net.
  2. Surfa in på downvids.net och klistra in Facebook-video-adressen i fältet.
  3. Klicka på download så börjar videon konverteras.

Vad betyder inaktivera kommentarer?

Tyvärr kan du inte inaktivera kommentarer för sidans inlägg, men du kan dölja eller ta bort enskilda kommentarer. Fast du kan blockera kommentarer som innehåller vissa ord och blockera svordomar. Så får du problem med att det postas en viss typ av spaminnehåll på din sida så kan du komma åt det på det här sättet. Med tanke på detta, kan man spärra kommentarer på facebook? Klicka på Inställningar från den vänstra menyn och klicka sedan på Sekretess. Klicka på Offentliga inlägg på menyn till vänster. I avsnittet Moderering går du till Dölj kommentarer som innehåller vissa ord från din sida och klicka sedan på Redigera.

Hur stänger man av likes på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Följare och offentligt innehåll nedanför Målgrupp och synlighet. Tryck på Offentligt eller Vänner i avsnittet Vem kan följa mig. Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

Facebooks nyhetsflöde uppdateras ständigt med nytt innehåll från vänner, familj och sidor som användaren följer. Användarna har dock möjlighet att anpassa sitt nyhetsflöde så att de bara ser vissa typer av innehåll. En användare kan till exempel välja att endast se inlägg från vänner eller från en viss sida.

Därefter, när får man flest likes på facebook?

De flesta gilla-markeringar på Facebook sker vanligtvis runt kl. 17.00.

By Mic Sauerbry

Vad är en högupplöst bild? :: Kan inte klicka på länkar Instagram?
Användbara länkar