Hem > H > Hur Kan Jag Se Min Tidslinje På Facebook?

Hur kan jag se min tidslinje på Facebook?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Läs mer

Därmed, hur skriver man på någons tidslinje?

Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget: Foto: Lägger till foton till ditt inlägg. Hur ser man dolda inlägg på Facebook? Du kan visa saker (som inlägg, foton och videor) som du har dolt i din profil med hjälp av aktivitetsloggen. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter och sedan på Dold från profil för att granska.

Dessutom, vem ser dina inlägg på facebook?

Gå till inställningarna för profil och taggning för att hantera vilka som kan se vad andra personer publicerar i din profil och vilka som kan se innehåll som du har taggats i. Redigera allmän information i din Facebook-profil och välj vilka som kan se den. Därmed, hur hittar jag min tidslinje? TidslinjenTidslinjen

Hitta dina resor

  1. Öppna Google Maps-appen.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Din tidslinje .
  3. Tryck på I dag högst upp om du vill hitta en annan dag eller månad.

Därefter, hur delar man någon annans inlägg på facebook?

Skriv inlägg

Om du vill dela på en väns tidslinje trycker du på Dela på Facebook och väljer Väns tidslinje. Ange vännens namn och tryck sedan på Publicera.
Därmed, varför går det inte att kommentera på facebook? Om du inte kan kommentera inlägg på en Facebook-sida och har roll som moderator kan det bero på en inställning i Business Manager. Sidor och aviseringar är en inställning som bidrar till att förhindra dig från att kommentera med din Facebook-profil när du avser att kommentera från företagssidan.

Varför kan jag inte se mina inlägg på Facebook?

Dina inlägg bör visas direkt i flödet för den målgrupp som du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad, men din feedback kan hjälpa oss att förbättra framtida upplevelser. Kan inte publicera inlägg på Facebook?

Det finns några saker som kan orsaka detta problem. För det första bör du se till att du har skapat en Facebook-sida för ditt företag. Om du inte har en sida kan du inte publicera inlägg.
Kontrollera sedan om du är inloggad på ditt Facebook-konto. Om du inte är inloggad kan du inte publicera inlägg.
Om du är inloggad och har skapat en Facebook-sida är nästa sak att kontrollera dina sekretessinställningar. Se till att du har ställt in dina sekretessinställningar så att folk kan se dina inlägg.
Om du fortfarande har problem med att publicera inlägg kan du behöva kontakta Facebooks kundtjänst för ytterligare hjälp.

Hur kan jag ta tillbaka ett raderade inlägg på Facebook?

Om du av misstag har raderat ett inlägg på Facebook kan du vanligtvis hämta det genom att gå in på din Facebook-sida, klicka på knappen Aktivitetslogg och sedan välja alternativet "Raded Posts" (raderade inlägg) i den vänstra menyn. Härifrån bör du kunna hitta ditt raderade inlägg och återställa det.

By Doner Sahnawaz

Varför går det inte att ladda upp bilder på Facebook? :: Vad kostar det att ha reklam på Facebook?
Användbara länkar