Hem > V > Vill Inte Vara Offentlig På Facebook?

Vill inte vara offentlig på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa mer om dig själv i din profil. Tryck på eller Redigera för att uppdatera din information. Om tillämpligt använder du målgruppsväljaren när du trycker på eller på Redigera för att välja vilka du delar den med.

Läs mer

Kan man se vem som varit inne på min Facebook?

Nej, Facebook tillåter inte någon att spåra vilka som tittar på deras profil. Appar från tredje part har heller inte någon sådan funktion. Om du stöter på en applikation som påstår sig ha den funktionen bör du anmäla applikationen. Därmed, hur ser jag min tidslinje? Tidslinjen är tillgänglig på mobila enheter och datorer. Om du har aktiverat inställningar som Webb- och appaktivitet och pausar platshistoriken eller raderar platsdata från den kan platsdata fortfarande sparas i ditt Google-konto i samband med din användning av andra webbplatser, appar och tjänster från Google.

Därefter, kan man se vilka som delat ett inlägg?

Mobil webbläsare

  1. Öppna Currents.
  2. Scrolla till inlägget du letar efter.
  3. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn.
  4. Mer information om vem ett privat inlägg delas med får du genom att trycka på Delas privat överst i inlägget.
Hur se fler inlägg på Facebook? Om du endast vill visa de senaste inläggen kan du sortera nyhetsflödet för att visa det senaste flödet. Det innebär att du visar de senaste inläggen från personer och sidor du följer och du visar de nyaste inläggen först. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Senaste.

Hur länge ska Facebook ligga nere?

Facebook avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen.
Kan inte skicka meddelanden Facebook? Om du ser Det gick inte att skicka det här meddelandet eller Det går inte att ansluta till Facebook när du försöker skicka ett meddelande kan du testa detta: Klicka på bredvid meddelandet som inte gick att skicka. Kontrollera internetanslutningen. Testa om andra webbplatser fungerar.

Hur länge ligger Facebook nere?

Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger, som alla ägs av Facebook, låg nere över sex timmar på måndagen. Användare världen över började rapporterade problemet vid 17-tiden enligt Downdetector. När man försöker öppna sajterna och apparna möttes användarna av ett felmeddelande. Varför kan jag inte gå med i grupper på Facebook?

Om du har problem med att gå med i grupper på Facebook finns det några saker du kan kontrollera:
- Kontrollera först att du är inloggad på ditt Facebook-konto.
- Om du är inloggad kan du försöka ladda om sidan.
- Om det inte fungerar försöker du använda en annan webbläsare.
- Om du fortfarande har problem kan du kontakta Facebooks hjälpcenter.

Varför kan jag inte gilla på Facebook?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan gilla på Facebook:
1. Du kanske inte är inloggad på ditt Facebook-konto. För att kunna gilla något på Facebook måste du vara inloggad på ditt konto.
2. Inlägget kanske är inställt på privat. Om ett inlägg är inställt på privat är det bara de personer som är vänner med den person som gjorde inlägget som kan se och gilla det.
3. Du kan ha blivit blockerad av personen som gjorde inlägget. Om du har blockerats kan du inte se eller gilla några av den personens inlägg.

By Eppes Birk

När kan avtal vara ogiltigt? :: Vem kan skriva på min tidslinje?
Användbara länkar